Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj film ce Juka odraditi momacki, sretno.
inače sam osobni drug sa Acom i znam kakva je predstava,bit će to jako težak i betežan film ali sa porukom kojom svaki od nas treba da je slijedi da bi nam bilo bolje ;)
Predstava u Kamernom teatru 55 je vrh. Ako film bude i 50% onoga što su glumci ponudili u predstavi biće odlično. Ova je predstava najbolje oslikala one kojih ima mnogo i među nama su,a bore se sa PTSP-om. Zato pogledati i predstavu,a onda i film. Tako ćemo najbolje shvatiti sa kakvim problemom ti ljudi žive.
neka neka samo nek se pravi