Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milorad na oblogama od kamilice
Bitno da ti o Miloradu misliš
Gleda li iko filmove na ovom festivalu?
Iskreno, ima nekih najpoznatijih filmova svih vremena a jos nisam stigao da ih pogledam, ali eto ima ljudi koji vole da gledaju i po 2 filma dnevno pa nek svako radi sta hoce, sve dok drugome ne steti
Najmanje ljude interesuje film na ovom festivalu, nego je prilika da se opija kvalitetno, jer se ostatak godine u gradu nista ne desava
samo urucuju Srce Sarajeva i pozivaju holivudske glupce, a bolesnike moramo lijeciti SMS porukama i nositi sopstvenu hranu u bonicama.... Kakvo smo mi drustvo
Prava damica. Dobrodošla lady.
Ode nam jos jedno srce
Dobro pripazite ženu da i nju ne daj bože neko ne ubije. Nema dana kad se u Kasabi ne desi ubistvo.
ko je ovo?
Mora da si neki balavac, kad nesta ne znas onda ne komentatises da ne ispadnes g...!!
Šta je krijete ??? Kao da je vanzemaljac !!!
Baba
svaka zvijezda je došla jer su joj platili da dođe ,bit će 1 dan ,uzet lovu ,i bježi. Morgana Frimena su svaki dan kljukali janjetinom ,i novčano sigurno. De Niro došao na 2 sata avionom iz Dubrovnika i vratio se. Jedini jugoslovenski festival je bila Pula. Ovi sami sebe hvale da su najbolji festival u Evropi :)
A bio jje i onaj što nije ni znao gdje je došao, pa cijelo vrijeme govorio o Hrvatskoj. Najpošteniji je bio Tim Roth koji je rekao, "menadžer mi javio da je uplaćeno i da trebam biti u Sarajevu tada i tada. Bio i jedva čekao da dođem kući jer mi je tu najugodnije"
zato sto i jesu najbolji festival u europi škutoru :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veliko srce Sarajeva dođite svi.
Doće ako im plate kao što se i ovima plaća. nema to veze sa srcem.
Obozavam je! Bravo SFF! :)
Kada ce joj dodijeliti srce? U Metalcu zadnju noc sffa?
Još samo jednom zatekhbirajte da zna žena gdje došla!!
Pojede te zloba.. Hahahaha
Zlobaaa iz nekog c brloga
divno
Hoće li ovi mediji skontat da niko u BiH nema ništa od SFFa i da je to lokalna priča pa da nas ne trebaju 24 sata masirati sa tim ko je na tepihu i šta kaže Ermin Bravo.
Meg nije bila zvijezda ni kad je bila. Sad dolazi za pare gdje je zovnu, kao i svi glumci. A narod bosanski plaća, nema prečih stvari.