Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serije "Znam kako dišeš" i "Princ iz El Ej-a" je finansirao BH Telecom preko SDA linije Mirsada Purivatre, badže Bakira Izetbegovića. Mirsad Purivatra, njegova žena Izeta Građević, sestra Sebije Izetbegović, i Jovan Marjanović, sin Ognjenke Finci, su i na špici obje serije jer su na njima radili konzultanti producenti. Nije ni čudno da su nominovali sami sebe sa Srce Sarajeva, pa će sami sebi i dati nagrade. Bravo!
sve nagrade naravno za: "Znamo kako dišete na festivalu SFF", te naravno za comedy "Princ iz Leja"...treba bar nekako opravdati badava potrošene silne novce za očajne projekte, dobro uštimanim nagradama. Bravo za Bh Telecom i veliko srce za SFF koji nas godinama fascinira sjajnim namještaljkama. love