Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala kakvi su ovi sto zaradjuju milijone taj vjerujem da je vrhunski 😂😂
Pogledaj kralju, neces se pokajati. Jako inteligentno uradjen film, sa dobrim twistom na kraju.
Dobar i neobican film sa jakom porukom. Vrijedi pogledati.
pa kome je jos do ratnih prica,da neko gleda ludake sto su isli negdje po nekim prokletijama da ratuju..ludilo je prelazno,dokaz je karadzic
Mediji su ti cudo, 64 miliona stanovnika i samo jedan kupio kartu sigurno mediji i ovi portali znaju da li se u nekom Dudleyu prodala 1 ili 100 karti koja glupost...
Nije posljednji film dita, ima poslije ovoga the clapper, neki dan je bila premijera. Ovo je jedan od zescih i ljepsih filmova, sa osvjestenom socijalnom tematikom, nije to za svaciji ukus. Danas to pointovanje na imdb i rotten tomatoes vise nema smisla nit je kakav pokazatelj kvalitete. Dito kao jedan od istaknutijih clanova ny hard core scene od samih pocetaka je izrastao u jako ostvareno ljudsko bice. Lik koji nam je dao a guide to recognizing your saints!
Jel ti radiš reklamu za ovaj propali film?Shia LaBeouf da nisi ti?
Ne radim nikakvu reklamu, samo sam dovoljno upoznat sa likovim zivotom i radom. I pisem svoj stav, svoje misljenje, koje srecom djeli jos poznavatelja te tematike. Par puta i pricao sa covjekom preko fb, sasvim normala pristupacan lik, odrastao u sljakerskoj familiji, i dan danas zivi tako, bez preseravanja i hypeovanih hollywood sranja. Samo a guide to recognizing your saints da je snimio, bio bi mi vjecito jedan od najboljih redatelja ikad, sreca ima jos filmcina i bice ih jos.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Emir Kustirica baca petarde od dragosti...
STATUS: DIVIDED
autsch
baš se ovom Shia LaBeoufu ne da....
ZALI BOZE 7 FUNTI BOLJE UZET PIVE