Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je bilo. Dobri gosti, par iznenadjenja kao John Turturro i Meg Ryan. Posluzilo nas extra vrijeme. Grad pun naroda a pogotovo omladine sto je ljepota za vidjeti i kud ces ljepse. SFF je svjetski a nas.
Ma jasta daj festivala u prčiji prepunoj belaja
Extra vrijeme ako si solarni panel
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba svi da budemo ponosni na SFF. U kakvim je okolnostima nastao, opstao i razvio se u ovo sto je danas. Zlim jezicima ce uvijek nesto smetati ali to je normala mi smo taksv narod. Ovaj festival je top ne samo za Sarajevo nego za cijlu BiH. Jel ljpse da jedan New York Times pise o festivalu nego o Dodiku i Dini. Samo naprijed.
Alesto Ne interesuje nikoga, umaras ljude ovdje bezveze...
"cijela BIH" zaista nema ništa od ovog festivala sem što ga plaća. Da budemo pošteni.
Što je nekima krivo što Sarajevo zna i može napraviti festival kulture što je krupnije od zlatne medalje na OI za bacanje kamena sa ramena ili diska ili kugle.
ovaj festival je jedan od simbola odbrane grada
Hljeba i igara
Hvala Bogu!
RAJOOOO, šta mislite da kantoni sa bošnjačkom većinom, krenuvši od tuzlanskog, počnu novi projekt izdvajanja 100 miliona godišnje (po kantonu) za Sarajevo da se riješi problem grijanja zimi da ne bude smoga, da mi van Sarajeva kad dođemo zimi na Ćevape na BašČarŠiju kad se vratimo kući da ne mirišemo i na sudžuku i na ćevape
Sarajevo film festival se saginje i sarađuje sa svim izraelskim brendovima počevši od Coca Cole...
hahahahaha, da, i Sky Cola je izraelska samo mi ne znamo
Sarajevo TOP organizovalo ovopapci,primitivcu u drugom planu,moderno,evropski i na nivou,bez pretjerivanja,treba se nekada i pohvaliti kad je realno,mozda i ostali gradovi nesto pokupe od ovoga,
sandzacki film
Sta je bilo sa Emmom Stone, sto ste amaterski objavili clanak koji niste ni demantovali
Hvala Bogu pa se zavrsi i ovo ludilo, sve sislo sa brda
Hvala Bogu da je zavrseno.Nekada smo se ponosili a danas parada pijanstva i kiča,maje berovic nekakve seke aleksic itd
Jedan od najboljih događaja za grad Sarajevo u godini. .Svake godine, sve bolji i bolji. A naravno sve pohvale za organizaciju ovakvog predivnog festivala.
Zavrsen fashion week
U svojoj mitomaniji oko SFF ogleda se cijelo duštvo BiH. Sve lanjaci pp tepisima i sve nekakve kurtoazije. ao m"vas
Hvala Bogu pa je završeno. NAKON
Napokon* !