Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nikada neće nadmašiti Nadreaiste.Smijali smo se njima a u stvarnosti smo se smijali sami sebi.Kasnije smo svi plakali a mnogi plaću i danas.
Ovako mi programeri živimo već dvije i po godine od kako je korone. Za kameru sređeni a dole landara.
Kralj.
😱
Jeli ovo treba da bude smiješno ili nešto drugo ?
Hrvati su dobri u sportu a s humorom su uvijek bili na Vi.
Gradjani Hrvatske uključujući i asimilovane Jovanoviće, ako veće cjepidlačiš. BH 'rvatima mnogo bolje ide s humorom, uključujući i legitimne.
Cool!!!!
Sistemaško kapitalisticko cionisticko smece od covjeka, i on i odvratna mu kolegica. Poslusni vojnici, ismijavali i ponizavali javno sve koji nisu htjeli vakcine. SADA ŠUTE. Majku im pokvarenu.
treba ga guzit
nesta vam nije pravo hahahahahaha zbog maniaka na tv u gacama
Lik je legenda ovo cak može se shvatit kao sa vanjske strane kad pogledaš ništa cudno a zapravo država puna problema i ublehaša isto tako lik je glavni razlog zašto sam poceo gledat vijesti koji razlozi (pickin dim) to je me ubilo tog dana 😂😂
Napravio budalu od sebe. Postao novinar za sprdnju. Ko srbijanske starlete.
Koji moron
Ovaj covjek je olicenje bahatosti i visokog misljenja o sebi. Ovo su jednostavno jeftine americke fore da budes primijecen, a nikako postupci ozbiljnog covjeka i novinara.
Nikada nisam gledao, ali mi je već sumnjiva izjava da neko u susjedstvu ima dobar smisao za humor. Možda ako je Zoki ili njegov tata uzeo ženino prezime i odrekao se svog, drugačije mi je zaista malo teže da poverujem...
ovaj gluposn jest inteligentan,ali je svoje lice pokazao u doba pandemije!!! Prodana duša koja je ismiajvala koronu i vakcinu, i kad je posto hernoj nacije-preko noci je promjenio misljenje!! Svi koji prate politiku znaju da je vezan za KRADEZE I Brisel!