Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesvakidašnje iritantan lik.
Odmah sam rekao ženi kad je prešao na OBN da je to propao posao jer je OBN katastrofa što se može vidjeti iz njegovog ličnog iskustva,a sad predviđam da ce se u dogledno vrijeme vratiti na N1 TV,živi bili pa vidjeli.
Sa korumpiranim Belminom Karamehmedović i njegovom mediokritetnom svitom ne može BHT naprijed nikako
gooUser9999,malo ih je koji Komsica biraju iz inata.Komsic je pravi Bosanac ,a uz to veliki,veliki patriota.Do pobjede,dobri moj Komsicu.
U medijima 80% gejaša.
Jutarnji programi bi trebali čovjeka da razbude a mene uvijek uspavaju
Ovo smece od zene u ljudskom obliku sa pozicije kvazi urendnice javnog servisa kojim se dici ganja privatluke; protiv tog istog javnog servisa je radila kampanje sa hajaaata da se ne placa pretplata; a onda u nizu nastavila da unistava oko sebe sredujuci otkaze DVANESTERO ljudi je otjerala iz te redakcije da bi na njihova mjesza dovela PODOBNE i nebosnjake! trenutna upravljacka struktura bht1 to trazi a gospodja je poznata po tome da se kotrlja gdje je vjerrovi gone!!
Pričaš neistine, gospođu Lejlu poznajem cijeli život. Kao dijete Sarajeva i neko i čiji je pradedo rođen u Sarajevu funkciju koju ima na BHRT-u je mizerna. Ona sa takve pozicije ne može sebi namjestiti poziciju a ne nekom drugome. Sam ovaj potez da na BHT dovodi Zvonka Komšića govori mnogo o njenom karakteru.
Jeli ovaj neki rodjak Željku Komšiću?
Cuo sam da je gej, kao jos par voditelja sa n1. Dal je istina?
Pa doso na pravo mjesto vise derpesa u bht nego u lgbt udruzenju
dobar lik
Čekaj Komšić. da mu nije šta onaj Komšić što je igru u Želji prije četerest godina?
Veliki Vlado Komšić, to mu je otac
Jel ovaj voditelj Komsic legitiman hrvat? pitam za Davora iz Skutorije
Stvarno ima inteligentnu facu. Kao da je studirao na američkom univerzitetu u Zenici
Znal ko gdje je onaj ,modni, macak Emerik Gudel Sa OBNaj
Eno ga u Mostaru 'kod sata' drzi nekakav elitni frizerski salon i pokusava savladat električni romobil da vidis komedije
U Mostaru ga vidim, drži se.
Jedva čekam da te vidim.Razbijem TV i kupim drugi ,ovaj je svakako ostario.
Zašto se Bošnjaci zapostavljaju i ne zapošljavaju u državnim tvrtkama sukladno postotku već moraju bježati van da nađu posao... mislim bolje za nas ostale, jel ima za moga rođu neki posao u uredu boji se mali visine a ne može dignuti teže od 3 deci 😁😁