Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo dotakli ispod dna kad se ovako javno hvalimo da smo nekome pomogli. Zaboravila si oznaciti i one kojima si pomogla, oto ti je minus velki jadna nebila..
Ne vidim problem u vezi objavljivanja ovih stvari. Bolje da je ovo u trendu nego vožnja 200km/h kroz grad ili nešto slično.
jel ovo ona wannabe Hrvatica u pokusaju koja je pljuvala obnovu porusenih objekata u opsadi Sarajeva tj zicare? Nju boli sto ce je uvijek zvati Bosankom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ali da se stavi u medije i da, se uslika, pomogao Džeko a pna, nazvala da bi se uslikala, to se radi anonimno i lično bez Džeke a ovo foliranje za javnost
@gooUser1587251131 Rijetko antipatična osoba ova Hana. Ima svoje prednosti ovo javno pomaganje jer podstiče i druge da budu humaniji ali ja ipak preferiram u tajnosti pomoći nekome jer da meni treba pomoć ne bih volio da me neko fotografiše i piše o meni u već dovoljno teškoj situaciji.
kako ce ona pomoci nekome kada ona nista ne radi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek se ova nasminkala, napucala i uslikala pored jadnih ljudi.
Djeko otvara restoran u dubrovniku, pomaze ljudima u hrvatskok, zadrte .alijetine na aparatima
Slavim svaciji trud kada je u pitanju pomoc onima kojima je potrebno. Narocito ako su djeca u pitanju. Pitam se samo zasto se Hana ne trudi da sve svoje silne uticajne prijatelje u Bosni ne sastavi da se rijesi problem sa migrantima. Mislim da bi bilo samo fer da i u svojoj drzavi pokaze humanost iako se vidi da joj imponuje hrvatska paznja. Sramota je da nas Evropa gleda kao drzavu u kojoj migranti spavaju po sumama. A para se u Bosni ima. 💚
Ko je podijelio članak 526 puta? Koja bestidna samoreklama.
A evo i konjoglave. Baš mi je falila.
Haaaaana Hadziavdagic.....a ko je to pa ona.....Ima ljudi koji najkonkretnije pomazu citav zivot svim ljudima koji su u nevolji. Ali, njihova velicina je u tome da se apsolutno ne zna ko su oni niti placaju reklamne prostore radi samopromocije.
Trebala je haštag @vrati kobili glavu... Da sebe oznaci
ja i?
Dao sam neki dan 2km nekom migrantu ne treba mi članak na klixu zbog toga
Objavi kome si koke dala da i to znamo
E svašta......haj nek je nekom i "pomogla"....
Influenserka? Da je ne reklamirate po klixu ne bih znao ni šta radi ni čim se bavi ni ko je ni skim je ... toliko!
i obavezno sve javno da vide siroke narodne mase kako su amra i hana nam jako humane,jel hana uspjela poci maje suput stopama,javite nam sto prije,brinemo se jel zanjela
kapa joj dole glava do plafona
Hoooonnoo!!! đi si booonnaa