Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad žena hoće karijeru pod svaku cijenu, pa može onda i sex. Kasnije, za deset godina to ispadne silovanje i udri po čovjeku svim sredstvima, samo se javljaju jedna po jedna, hoće odštetu. Stvarne slučajeve silovanja naravno osuđujem.
@ArijanBravo I treba udarit po čovjeku svim sredstvima,ako taj isti čovjek nečiji uspjeh uslovljava seksualnim činom...Ne opravdavam ni žene,a žensko sam,ali gnušam se od gospode koja svoje dupe uvali u skupe fotelje,i misli da može kako hoće...Pa možeš,ali dokle??
@ArijanBravo on je djubre od covjeka,bez obzira na sve,svi oni hoce umocit ako mogu,ali ovo je bio predator,i to mu je i dokazano!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nikad vise kurvi na dunjaluku on siluje
@gooUser1582893612. Pa danas ti je rizik da uopste sa zenom imas bilo kakv kontakt jer mozes biti optuzen za silovanje od iste zbog njenih hirova i zenske pameti. Dobolkno je da te vidi sa drugom i da joj se stvori zelja za osvetom bez razmisljanja o ppsljedicama za tebe. Mojoj zeni su se javljale razne sa raznim pricama samo kako bi mi brak razvalile.
Ovom navlace silovanja da mu nebi navlacili ubistva, jer ovaj lik je puno gore stvari radio od silovanja.
Ciji mi se kako i cega sve ima ,bice sve na ugovor pa cak i sex i pa onda imas dokaz samo čuvaj papir
Auuu koliko bi kod nas dobila pllitička elita, silujj već 25 godina
Ima li koja da je nije jebbao.svi se sjetili naknadno nakon 20 godina
Ouuu! Ovaj ga je bas nabelajio...Kad ce odsluziti sve te godine robije?
Cijeli život živiš u bogatstvu i yebbesh samo najbolje glumice. onda hoće da te osude u 70im godinama života. Pa on i nije baš lud?!🤔
Ima narađeno, sada uživaj
Tip je antipatičan ali svako "silovanje" koje se ne prijavi u roku od tri mjeseca ne bi se trebalo ni razmatrati...
srecom pa se sexisti poput tebe nista ne pitaju. zlocin ne zastarjeva.
Silovanje je kad ne možeš reći ne, ovo više ide pod mobing. One su imale izbor: karijera ili ne. Izabrale ovo prvo. Čim imaš izbor nije te niko silio na cilj, sim što ti je postavio uslove do cilja
dzaba milioni
ovo p***** citav Hollywood
oj vej
Mislim one su to dobrovoljne uradile ali treba za nemoralne radnje tako.