Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka
šta bi rekli za našeg selju sa traktorom, koji ciljana ide zgazi psa?
nije mu neki fol,trebao je kravu privezat i kakav bi to delirij bio kad bi ovi kindusi vidjeli da im krava leti,bas nista ne znaju ovi kindusi.
ovako treba šnjoke sa klixa zavezati i pustiit u zrak
Dozivotno zabraniti kucnog ljubimca
...pas je dobro prosao,u Kini bi ga zivog ubacili u kljucalu vodu i skuhali za rucak.
to vazi samo za kinesku visu klasu ljudi,ova niza klasa skoro nema sta jest
cega se lik dositeio
Treba ovog konjha svezat za avion nek se provoza malo.. Koji bolesnik.. I to treba neko na Youtube da gleda... Bolesnici.. Danas je izgkeda sto veci bolesnik budala masma ineteresantniji..
Bolesnik, sta drugo ocekivati od Indijaca, uz to jos youtuber.
akretenamajko draga.jelion uopcenormalan.imajuliti indijanci mosga alahu dragi
Čovjekje objasnio da je imao dobro namjere i da je pazio , pas nije letio ni par metara, a ove pahuljice iz zaštite se odmah nadigle..
Aha, znači ovaj degenerativni poduhvat i korištenje životinje u svrhe zabave, te davanje iste ideje milionima drugih degenerika koji to pogledaju je okej, jer on je imao "dobre namjere"? On je bruda degenerik, ne zna on šta znači dobra namjera
Zamisli da ti sjedneš u avion i letiš... :)
Dobra ideja ko ne može da dobije papire za inostranstvo😂
Zamisli da tebe neko pusti da tako letiš,kako bi se osječo
Top
Budala...