Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je klix komentatori. Ajde da cujemo koji je vas doprinos drustvu?
Bolja je Kijeva ruka koja daje u tišini nego desna koja prica na sav glas. Ali su svakom slucaju svaka cast.
Lijeva *
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E ovo je influence!
ovo je veca sramota. svaka cast njima ali zdravstvo treba reformu. za sta onda placamo doprinose? smanjiti svim zdr radnicima plate i napraviti reformu
BRUKA I SRAMOTA za Vladu TK! Imaju li oni dušu uopšte? Spali smo na to da nam influenseri skupljaju sadaku za najteže bolesnike dok Vlada TK razbacuje ogroman novac svojim stranačkim dupeliscima za razne "poticaje". BRAVO za influensere!!!
vlada tk kupuje senatore u vrijednosti vise desetina miliona a ovamo sergija za onkolosko odjeljenje sramota i grehota jos bolesni ljudi mjesecima na zracenje idu u sarajevo j te drzavo
Influenseri i ini sa društvenih mreža treba da plaćaju porez državi za "rad" kojim se bave,a država treba da odvoji više u korist zdravstva,pa će svima biti bolje.Ovako jedni dobivaju medijsku promociju a drugi sirotinjsku pomoć.I ,da država se u javnosti pokazuje kao zaostala manufaktura iz 18 vijeka kojoj mecene dodjeljuju šaku dukata da bi preživjela .Možda bi bilo bolje i da ne preživi ako će je influenseri sa par hiljada maraka vraćati u život .
U Bimgu smo posvećeni vraćanju zajednicama u kojima živimo i radimo. Posvećujemo vrijeme i resurse potpori dobrotvornim organizacijama na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Ponosni smo što pružamo filantropska sredstva za podršku sljedećim organizacijama: UKC Tuzla, Muzicka škola Tuzla, Pozorište Tuzla, centar za autizam Tuzla, itd.
ima li negdje onoga klosara hude koji je medju seljacinama i prevarantima zvijezda
Svaki radnik u BiH koji je regularno zaposlen placa zdravstvene doprinose + markice. Mene interesuje gdje tolike pare idu? UKC Tuzla zadužen 400 miliona. Eh sad postavlja se pitanje kakav influence (uticaj) ce ova akcija imati na politicare u Tuzlanskom kantonu. Hoce li konkretno rješavati probleme dalje po odjeljenjima ili se od sada daje influenserima da sakupljaju sergije za klinički centar. Hvala influenserima, ovo je za pohvalu, ne do bog da mora čovjek gore se liječiti na onkologiji
Pitaju iz pentagona ima li njih tu ?
Rak rana drustva.
Svaka cast za inicijativu ali ovo je sramota drzave i svih njenih gradjana. Zakonski sve regulisano, od svake plate se odvaja za zdravstvo plus silni pdv, ministarstava koliko hoces i sad jos trebamo "sergije" pravit za nabavku aparata i poboljsanje stanja u drzavnoj sluzbi koja je tu za interes gradjana? Ovo drzava u 21 vijeku? Ovo je sprdancina i smece od drzave, moze se neko ljutiti ili ne..
Saglasan sam! Tako je!
Svaka cast na potezu!
Jesu li influenseri skupili ili je narod skupio koji je donirao? Oni su dijelili po mrezama i snimali ali rijetko je ko od njih ucestvovao. Zahvalite se gradjanima, koji od svojih usta odvajaju duplo. Jednom im se odbije od plate i jos od srca doniraju!
Naravno da je narod skupio. Nek okače svoje uplatnice pa da vidimo.
Kad procitas ovakav naslov, znas da se budis ujutro u propaloj drzavi
Sve ok svaka cast ali meni jos uvijek nije jasno sta je to Influencer, kakvo je to zanimanje?
Utjecajnik.
Nikakvo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)