Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste svjesni, da smo skidala SDA od rata 3 puta sa vlasti... pohapsio SDP Gvantanamo grupu, Nikšić u 1 mandatu uništio prava radnika, ostavio FBiH u minusu, i sada udara SDP posljednji čavao
ejh jarane al to se neuklapa u priču 30 godina...
SDP je uvijek dolazio uz medjunarodnu zajednicu, dolare i ambasade od alijanse za hapsenje generala do schmidtovih nametanja i murphijevih ucjena
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ali imamo stepeniste i plocnik kod mandica, tobogane i stazu kod muzura, elektricno auto kod tanovica, irfana cengica sa kupljenom fakultetskom diplomom na trafici u BL, cevape i baklave kod benjamine
direktno iz ruke zloglasnog Šmidta! Ćevapčići...
Kako su sve ove filmadzije valePlju po SDA dok je bila na vlasti, a danas cute ko misevi dok nam Trojka unistava ono sto smo stvorili
Svidza mi se sto je to potrefilo ove iz 'kulture', umjetnike i slicne. Sad uzivate u svojim izboru. Sa trojanerima ste dizali hajke, sad uzivajte u svojoj prevari.
Dosta si ti hajrovao od politike i kulture...dolmio si sebe i svoje jarane preko SDP-a, dok si bio neko...Dosta te je.
Trojka toliko dobro radi da su ih poceli prozivati cak i ovi njihovi poltroni i uhljebi koji su ih podrzavali tokom cijele predizborne kampanje pljujuci po Bakiru i SDA.
Aaaa koliko SDA stovalaca na jednom mjestu.
Ako je iko gledao njegov film "Praznik praznine", onda će se složiti sa mnom da je i marka data ovom covjeku, mnogo. Stalno kuka, a on i brat stalno iz budžeta dobivaju pare. Malo si gnjecav Jasmine.
Dok je pljuvao po Bakiru i SDA tada je bio moralna vertikala i Steven Spielberg licno?
Nikšić i Dino Escobar su Čoviću dali i više nego što je Čović tražio..... Tik tak tik tak sat otkucava da si zlatne šine na prugu stavio....
Ja ne znam gdje ovaj zivi. Pa Alija je potpisao uređenje takvo, isto bilo i kad je SDA bila u vlasti i bit ce ko god drugi bude.
Nije bilo isto. SDA je takođe trgovala, prodavala, ustupala resurse HDZ-u, sve u duhu "kompromisa i relaksacije" i borbe za fotelje, ali ovakav nivo poltronstva, podaništva i nedostatka samopoštovanja kao kod Trojkaša nije viđen među Bošnjacima u postdejtonskoj Bosni i Hercegovini.
Ne bih se slozio sa tobom, argumentom a ne samo licno misljenje , al drago mi je zbog koment a ne ovo bzvz lajk dislajk. Eto otidji na stranicu vlade sbk pogledaj sastav a onda uporedi sa stanovnistvom.
Nermin radi protiv drzave ili je jednostavno nije pametan! Ovo ne mogu da shvatim da jedan um radi,ma koja gid stranka Vi bili
Durakoviću, Mustafiću, Zubčeviću, Žbanićki i ostalim doajenima sarajevske "fgr"elite, koji su svim srcem botovali za Trojku, a sad su vidim nešto nezadovoljni, predlažem da zakupe termin kod vodećeg megafona i propagandiste vladajuće koalicije Senada Hadžifejzovića, kako bi javnosti iskazali svoje nezadovoljstvo i razočarenje. Tražili ste Nikšića, Fortu, Konakovića, Ćudićku i Ramu Isaka - sada gledajte i uživajte!
Kada ce se ljudi jednom opismeniti i prestati lupati gluposti??? Drzave su nacije a ne narodi!!! Ne postoji nigdje u svijetu ni dvonacionalna a kamoli tronacionalna drzava. Etnicka pripadnost je jedno, a nacija drugo. U svakoj drzavi postoji samo jedna nacija a više etnija. U Švicarskoj npr. postoje tri naroda ili etnije ali Nacija je jedna, Švicarska nacija.
Poznajes li to? Narod tvori naciju. Bez naroda nema drzave. Poljak- Poljska, Madjar- Madjarska, Makedonac- Makedonija itd.
Aderiror- ili je obratno ha ? To tvoje nema logike nikakve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ovaj neki dan poletio da popljuje svoje kolege režisere i da se ogradi od njih jer su se usudili da kritikuju "sveti trojac" u službi HDZ-a Nikšić - Konaković - Forto. Drage "fgr" Sarajlije, dabogda vam Trojka i Čović vladali još narednih 50 godina! Kompromis, relaksacija, gutanje žaba. Tražili ste, sada gledajte i uživajte!
Stigla tzv. trojku realna politika. Nakon ugradnje u sistem, nastavljaju se prilagoditi velikim igracima koji vode ovaj teatar.
Zbog izdaje koju su uradili i podrzali drzavni udar, ovim sarajevskim ili bolje receno jugoslovenskim kinematigrafima tipa ovog, Mustafica, Tanovica, Znanicke, Zamice i inih koji su nam nametnuli one lopove iz NS , SDP i NiP, nakonsljedecoh izbora, obustaviti im svako finansiranje iz budzeta!
Oni koji vode vlast zive u drugoj stvarnoszi. Sda, Hdz, Snsd ili trojka, svi oni se licno bogate. Vole jedni druge, jedni drugima iza kulisa pomazu, Bozice i Bajrame cestitaju, jaranisu se bratski ( primjer Kosarca i N. Brankovica iz sda), omogucavaju da clanovi pprodice docu do privilegija. Tako je i trojka s njima. Sutra ako dodje nova vlast isto ce biti. Jer nedostatak patriotizma, dobrog odgoja i istinskog intelektualizma, te rezignacija prema stradanju...
ucinila je da Sda proda reviziju, provede pljackasku privatizaciju, ukrade drzavno zemljiste na Bjelasnici. Zspamtite. Svi su oni isti. Svi imaju korist jednu od drugih. Ovo su generacije iz Sftj ili komunistickog perioda kada je odgoj smatran nepozeljnim. Zato kradu i varaku.