Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su nas puta slikali na Skendriji
Probudiše ove fotografije u meni neku iskonsku potrebu da plačem i da ne prestajem dok sam živ. Hvala ovom fotografu i svima koji čuvaju uspomene i činjenice na veliko stradanje jednog nedužnog naroda. Bilo je strašno, teško, ali ipak, djeca se smiju.
Kako brzo godine prolaze.... Kao da je neka daleka, daleka istorija, a juče bilo!
ova škola je izrodila mnogo dobrih i uspješnih ljudi...
Lijepa životna priča.Na žalost danas jedna pjevači se žali što je prozivamo zbog povezanosti sa Cecom, kao ona je ljuta, a mi kao ljubomorni.Da si napisala na klixu koliko ti novca treba da se ne blamiraš mi bi to skupili za 1 dan.Hvala fotografu.
Vise srece i osmjeha nego danas