Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze ne treba o Gazi pricati
Bio je još jedan rat za oslobođenje Sarajeva Harise, samo ti ko Forto prespavo na sigurnom.
Ja mislio on bio sa puškom na Žuči i Treskavici.
Nemam pojma zasto se Sarajlije pale na taj komunizam kad je vec od 1988 , 1989 u Bosni i Hercegovini komunisticki sistem propao i presao u kapitalizam. Neka Agenda ili helsinski sindrom, ko zna sta je..4 godine opsade Sarajeva i 1600 ubijene djece..
Cuj ovog cheF uta. Ne mogu da vjerujem kome se daje medijski prostor
Ovaj se inače samo javi kad mu treba para, tačno me strah nakon ove objave.
Evo vjecnog uhljeba i pobjegulje.
Ja mislio on bio sa puškom na Žuči i Treskavici.
Lutor
Izgubio je moje poštovanje komentarima o Gazi.
Ne znam legendo kako si ga prije gaze imo, tolerantan si previše.
Mladićevu petokraku koju je nosio u napadima na Hrvatsku treba zakonom zabraniti a vi slavite tu crvenu kokardu koja je uništila stotine tisuća ljudi.
Džaba ovim režimskim režiserima, oni su stari, nestaju - mi mladi s Allahom na usnama ,pomireni s nebom i zemljom sa životom i sa smrću ali i sa ljudima pravovjernim, bilo hrišćanskim bilo muslimanskim.