Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on bas branio Niksica nego suprotno. Pojasnio je neke stvari o procesima. Treba procitati do kraja nije da valja gluposti covjek nego predlaze konkretna rjesenja i ukazuje na dosadasnji nemar i propuste. Nije vam naslov sekunde u skldau sa tekstom.
Ma janapi dala8u
Većina naslova nikad nisu u skladu sa tekstom, jer svi koriste clickbait. Tekst obično sadrži nešto treće.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ovaj lik je clan SDP-a! Nevjerovatno
Samo se zapitas sta bi se promjenilo u nasim zivotima uzevsi period zadnjih 15 godina i skoriju buducnost ako bi glumci scenaristi....prestali skroz da rade! Odgovor NISTA!
Napravite film dobar dobru komediju, nek kina budu puna i eto para, zasto ne bi mogli biti samoodrzivi , vec samo daj sa budzeta da ja licne frustracije ljecim, pijem gemist po gradu i glmim boema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E ovako, prezentirate predlozeni film vladi i zakljucite sporazum s njima da vam daju pare za film pod uslovom da vi zalozite svu svoju imovini da ako film ne vrati ulozeno iz projekcija i sponzora da se vlada namiri iz vase imovine. Ako necete od vlade to traziti onda.mozete otici isto.s bankama dogovoriti. Pa gdje je vlada producent filmova.. osim u sjevernoj koreji
čovjek objasnio!
Radi i zaradi ko i svi poduzetnici...
SDP stranacki po trcko kojem bi zakonom trebalo zabraniti da se bavi filmom, njegovi filmovi su krivicno djelo
Covjek sve objasnio, okupili se oni koji kajmak uzimaju i traze kesaaa pametnom jasno
Opet Mato z Lištice, Jozo iz Gruda, Mijo iz Posušja, Tunjo i Tavnog glumataju da su pripadnici Troje... Providni ste UZPejci.
Haloooo kako može neko ko ima samo osam razreda osnovne škole i samo 900 glasova izvan Kahasabe da postane ministar vanjskih poslova???
Dajte pare filmadžijama i AMUSU...postadosmo nekulturni...da nas malo kulturno uzdignu.
Pa i on sam (SDP-ovac) je potvrdio sve što su i ovi napisali: "Zato je u ovoj godini stala produkcija filmova, neki od festivala u manjim sredinama su pred gašenjem i u regiji smo primjer kao najgoreg odnosa države prema ovome sektoru..."
Tacno
cuj ovog trojkinog bota
Uhljeb brani uhljeba
Nije kultura u ovoj zemlji samo Sarajevo film festival .Trebaju i drugi umjetnici hljeb jesti .
Ne znam zašto su se svi uhvatili Nikšića, ima ministrica iz HDZ-a u vladi, konvertit, koja je direktno zadužena za tu oblast.