Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam jel autor(i) tekstova o Karahasanu zadnja dva dana imaju neku čudnu opsjednustost pa u svaki tekst moraju ubaciti sljedeće riječi; "Podsjećamo, bolest s kojom je Karahasan vodio bitku dvije godine uznapredovala je. Operativni zahvat, mukotrpna zračenja, raznorazne terapije, i konstantni nadzor austrijskih ljekara nisu nažalost uspjeli zaustaviti ovu opaku bolest." Neće niko od nas ostati siromašniji bez te informacije. Ne kvarite pomen na piščev doseg.
Jašta će!!! E moj Spahiću.
Brine me što naš trenutni obrazovni sistem kao i cijelokupno društvu nema kapaciteta da "proizvede" nekog novog Karahasana.
Zašzto nisu velikani, Karahasn i Ibrišimović zastupljeni u čitankama,lektirama...!?
Kakvog je Bosna covjeka imala....zalosno je sto se njih sjetimo samo onda kad odu....
Nemaš vremena da ih se sjetiš Dok čoviću i dodiku i poližeš doppe prođe dan