Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao stanovnik našeg malog ali lipog Zaostroga, puno hvala mladoj Adni na izradi spomenika našem dragom fra Aleksi Ribičiću. Puno pozdrava sa toplog Jadrana za nama, omiljene Sarajlije.
Šup.. uvlakacki mater bi za euro prodao
Ovakvi gnusni komentari na ovako lijep tekst i gest mlade umjetnice! Dakle, Klix zaista okuplja najgori ljudski talog, mrzitelje svega i svačega, osobe koji će svaku lijepu vijest zaraziti svojom prizemnom frustracijom. Svaka čast djevojci - kiparki, a vas neka je sram!
pa to i jeste cilj danasnjih portala,sto vise mrznje,njima vise klikova i para,bjedno i jadno
A ovi u splitu poceli skupljat glinu za Aljinu skulpturu. eto vidiš sve ide
Bravo Adna 👏👏🇧🇦🇧🇦
Od tada se troši?
Bravo
Neka ide na svoj Kipar :)
Širk
Adna Bakija Stanković , dovoljno .
ja i?...idiote
Dnevna doza fašizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je ono u Zaostogu kantu, svaku noć drugom je davo?
Čuj Adna Bakija. E jbg sudija
BRAVO!
lijepo ✝️
Bravo! 😃