Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živim u Lukavcu i Centar za kulturu u ovom gradu je dokaz koliku pozitivnu promjenu mogu donijeti pravi ljudi na pravom mjestu. Od zapuštene ustanove u svakom smislu te riječi gdje nije bilo nikakvog reda i gdje je radio ko šta hoće do programski i infrastrukturno totalno drugačije ustanove u kojoj sve funkcioniše skoro pa besprijekorno. Čestitke za Centar za kulturu Lukavac i sve ono što su uradili u posljednje 2 i pol godine!
Zaista mi je muka od ovoga da se svi svrstavaju u isti koš, tj. u uhljebljene. Prije bih rekao da su prijašnji direktori bili uhljebljeni jer su samo primali platu, a za centar nisi mogao ni čuti. Danas je to potpuno drukačija slika, sada i mi iz Tuzle rado dolazimo u Lukavac na sva dešavanja koja ovaj menadžment organizuje jer na našu žalost, ni Tuzla ovo nema. Hvala vam ljudi, sjajno radite ovaj posao.