U 20 sati
25

"Međuigre 0-24" Zijaha Sokolovića u srijedu u CKM-u

N. O.
U JU CKM na adresi Jelića 1 u srijedu 30. oktobra od 20 sati publika će imati priliku uživati u izvedbi Zijaha Sokolovića i njegovoj predstavi "Međuigre 0-24".

Ovaj jedinstveni autor, poznat po svojoj neiscrpnoj teatarskoj energiji, ovog puta se pojavljuje kao izvođač, redatelj i dramaturg, donoseći na scenu književno-kritičku satiru društvenih fenomena.

Kabare "Međuigre 0-24" na duhovit i ironičan način progovara o besmislenosti i nelogičnosti ljudskih postupaka, s posebnim naglaskom na temu usamljenosti kao neizbježnog dijela ljudske prirode. Predstava se osvrće na zamke moderne civilizacije, naglašavajući da iako se one ne mogu izliječiti, njihovi učinci mogu biti ublaženi.

Inspirirane Cervantesovim "međuigrama", koje su bile kratke predstave u pauzama između dužih kazališnih komada, "Međuigre 0-24" predstavljaju niz kratkih promišljanja i svakodnevnih situacija oblikovanih u kratke priče.

Neke od njih čine srž kabaretskog izraza, dok se druge mijenjaju iz izvedbe u izvedbu, pružajući gledateljima uvijek novo iskustvo.

Ne propustite priliku uživati u jedinstvenoj izvedbi jednog od najistaknutijih teatarskih autora regiona.

Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji su putem portala Kupikartu.ba