Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Triput ura za mlade! Ura! Ura! Uraaaa!!!!
Mirza, Nusmir, Dzenana.. Gdje su Ante, Stipe i Marija?
Bravo djeco samo naprijed, iskorijenite zlo!!!
ono što čitatelji klixa ne znaju o Novom Travniku i suživotu najkraće bih opisao ovako. na prste jedne ruke se može nabrojati broj ljudi koji prelaze zamišljenu liniju razdvajanja od 1996. godine.
bošnjaci su za suživot,toleranciju,poštivanje,dogovor,problem je što oni drugi a pogotovo treći neće ni da čuju za to,jer i jedni i drugi još sanjaju san iz 1992-1995,nema tu dogovora,ni ivan a pogotovo jovan ne žele to što želi orhan.
Koji mladi, samo bosnjaci? Mi smo porucivali i 92. pa se desilo sta se desilo. Dokle da samo mi porucujemo? Za mir je potrebno dvoje, kao i za rat.
Protiv sam nacionalizma, tu nema govora. Ali do kada bosnjaci treba da nekome dokazuju da kod njih nema nacionalizma, da su oni protiv toga i da druge pozivaju da ostave nacionalizam. Cinjenica je da je nacionalizam prisutan u veoma malom dijelu bosnjackog naroda, dok je kod druga dva naroda i te kako zastupljen i dominira medju njima. I umjesto da oni lijece svoje drustvo od te bolestine, da dokazuju nama da su prevazisli mrznju, to mi radimo, iako nas nacionalizam nije vodio ni u ratu.
Mladost ludost😂😂😂
Ljepo je to kad NEKI mladi tako razmišljaju, ali od većine roditelji su u sebi ugradili mržnju i promjenit se neće! Dakle trebaju da projde četri generacije da bi bilo malo bolje…a i to je upitno!
Kapa dole Na vama svijet ostaje
Zabranit glasanje ljudima iznad 55 godina to je pravi put ove drzave
Čekamo Široki Brijeg, Čapljinu, Banja Luku, Gl. Bukovicu, Mudrike..
Utopija…, bez diktature se ekstremisti nemogu držati pod kontrolom, dokazano puno puta.
Bravo Oli
Svaka poruka koja ima ovakav sadrzaj u sebi je za pohvaliti!
40ak???
Koliko su naporni nacionalisti, toliko su naporni i ovi anti'nacionalisti.
U Federaciji je to i izvodljivo, ali sa ovim nizim oblicima organizma iz rsa ne treba ni gubit vrijeme..