Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoše velikani 💔
@ode Jakov
Legenda. Ljudina i veliki glumac.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
još jedna legenda..
na klixu da je u 61, na raportu u 63 na avazu u 62 ...krajnje nekulturno i amaterski prema legendi novinari pristupaju . dajte AI i novinare
@217 Pise da je imao 61 godinu, sto znaci da je preminuo u 62-oj. Prva godina zivota je kad imas 0 godina, odnosno par mjeseci. Druga godina zivota je kad imas jednu punu godinu i trenutno gazis drugu. Eto tako je i 62. godina zivota ona kada imas punu 61 godinu, sto je ovaj gospodin i imao obzirom da je rodjen u februaru 1963. godine.
Crveno oko žmigavac
Zmigavac
Ne crveno
Je li ovo onaj glumac što je reklamirao Aloe Veru kao neki zdrav proizvod? Ako sam dobro shvatio umro je u 61.godini? Rahmet mu duši. Ta Aloe Vera je velika varka i zlo za neupućeni narod
Nek mu je laka zemlja... "Daj ba ćelo da počnemo... Mirsada, znaš ti bona ko sam ja sam ti bona Dino Zof... 87' minuta, idemo Dino, pazi Dino, cijeli stadion..."
Sad se sjetih one njegove recenice u LZN " Izete, e naci ce tebe Jakov i na onom svijetu". Pocivaj u miru,Harise Inace, od pocetka snimanja,pa do danas,preminulo je vise od 10 glumaca iz Lud Zbunjen Normalan.
Rahmet ti dusi. Ljudina i veliki glumac, nas Jaka bankar.
Bio je veliki hohštapler. Faruk se plašio njega. Jednom je čak pretukao svu trojicu Fazlinovića.
hipotekarni
Legenda, nema se šta drugo reći.
moj uzor… pocivaj u miru
Gledao ga skoro u podcastu. Dobri nas Hare,Šemso Bonaparta. Neka ti je lahka zemlja bosanska.
Kralj, velikan, baš me rastužilo. Pocivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja
Ode on kod svog dede Ale...
Rahmet mu dusi. Bio je raja.