Ulaz je besplatan
56

"Subota na Hastahani" donosi brojne radionice za djecu te koncert grupe Skroz

L. R.
Grupa Skroz (Foto: Facebook)
Grupa Skroz (Foto: Facebook)
U sarajevskom parku Hastahana u subotu devetog septembra bit će organizovan bogat program za sve uzraste pod nazivom "Subota na Hastahani".

Tako će posjetioci istovremeno na različitim punktovima imati priliku da učestvuju u raznim aktivnostima za najmlađe kao što su radionice slikanja i crtanja, modeliranje balona, face painting, ali i radionice namijenjenim za vlasnike kućnih ljubimaca i drugih.

Nakon dnevnih radionica, slijede nastupi DJ Kazumi i Denro te grupe Skroz. Organizatori programa “Subota na Hastahani“ su Općina Centar Sarajevo, Komisija za pitanja mladih i JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo.

Program događaja
Program događaja

"Draga djeco, roditelji, mladi i svi oni koji vole igru, bajku, crtanje, ples, mađioničare, maštu, muziku, modeliranje balona, životinje, face painting, grupu Skroz, i DJ-eve Kazumi i Denro, dođite u subotu, 9. septembra na Hastahanu", poručili su organizatori.

Program događaja
Program događaja

Cjelokupni program je besplatan, a radionice počinju od 12 sati. Koncert grupe Skroz uz pratnju DJ-eva Kazumi i Denro počinje u 20 sati, a besplatan ulaz omogućen je od 19 sati.