Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RAHMET PREDSJEDNIKU ☝️
hvala za referendum
Fikret je obucavan u srpskom komitetu da povede Muslimane u okrilje Bograskog đeneralštaba, sto se pokazalo u nedavnoj prošlosti. Svi Bosnjaci u savezu komunista, a koji su bili u vrhu odlucvanja su posebno odabirani i obucavani srpskom skolom. Takvi su gori od samih Srba. Sadasnju cetvorku(SDP, ns-a, nip i nb-k) prevodi agent Srijanske BIA(Kojovic). Srđan i Predrag vracaju ugled sadašnjem papanskom Sarajevu😜Niđe veze
Alija je uveo bosanske muslimane nespremne u rat gdje su mnogi neduzni izgubili živote. Njegova politička nezrelost je raselila bosnu i podijelila je na tri dijela. I sada nakon toliko godina njegov sin radi protiv Bosne.
@Ekser kako to objasniti ljudima, jel to sto je narod glup il sta, znam samo je narod skako po onim skupovima, bili ko koncerti i onda izlazi alija na binu i drzi govor, a dole 'alija, alija,alija,alija" umjesto da je osnovo ko tito neku gerilsku grupu, ko sto je tito partizane, i zamisli da su alijiin partizani blokirali sve institucije i ceste na pocetku, ma on samo skako po koncertima, a raja mu pljeskala
Koji to razuman vladar, kada vidi da na njega ide sila, veca od njega, nece poslati mirotvorce da pregovaraju o miru i to dok je neprijatelj jos daleko.Ovo je citat iz Jevandjelja po Luki.Filipovic i Zulfikarpasic su to pokusali uraditi.Ali nerazuman vladar je zrtvovao svoj narod, zbog svojih licnih interesa.
Dabogdo ima slike gdje ga baca na lopatu, umjesto sto je baketa napravio
Pa Alija je prvi predsjednik svih nas!
Vid ima i ona iz 1946, kad su ga osudili za fašizam...
Slika br.1 “Sad ce NATO samo sto nije”.
Hvala mu sto je od seljaka napravio građane od kriminalaca heroje od gradske raje izbjeglice ili sirotinju!!!
Hocu zenu da me gleda, kao Zahiragic Bakira....
E pravo nas je Alija ispoštov'o...25 godina nakon rata nije plaho bolje i ništa nije riješeno. Da nije bio nacionalista, prilično sam siguran da bi imali normalniju drzavu. Ali njegov san i nije bila jedinstvena BiH u kojoj bi zivjeli svi kao i prije, nego njen dio kojom bi oni vladali. Na srpski i hrvatski nacionalizam odgovorio je bošnjačkim.
Alija je dao 49% drzave srbima, valjda htjeo da ih nagradi za genocid koji su uradili. Sina postavio kao zamjenu da razzjebbe i ovo malo sto nam je ostalo
hehe Alijcinim stazama revolucije. Lik koji je podijelio Bosnu u korist Srba i hrvata. Istorija će ga po tome zapamtiti.
ja ne znam kakva je to stranka koja za simbol naroda uzme stari KRŠČANSKI SIMBOL " LJILJAN" mislim da ovo mnogo više govori o povijesti toga naroda nego samoga simbola.
Zar SDA veliki “ muslimani”, ne znaju da je u Islamu zabranjeno praviti kult licnosti? I krasti, lagati je zabranjeno.Ali mozda je to neki SDA Islam, gdje je sve to dozvoljeno.
Dobar čovjek i presjednik,samo još da je imao više hrabrosti,šteta što nam ostavi Bakira ovakvog kakav jest
Rahmetli moj prvi i vječni predsjednik
Unuka aktivna totalno, samo dedu reklamira, šta će siroče kad nije mogla završiti državni fakultet,nego kao svi glupani umjetnost i te priče.