Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZova usta.shka vreca go.ana
Koje ovaj Beus? Otkud on u opšte na ovoj funkciji? Jesu li to opet škutori uvalili nekog nepismenjakovića po nacionalnom ključu? Pa ljudi dragi ne može to tako, ne može mu glavna kvalifikacija biti Hrvat iz HDZ-A.
Nevjerovatno je da se ovaj lik vrti oko filmske industrije. Na prve sastanke ga je dovela neka ublehaška organizacija da se kao organizuje filmska industrija, oni kao daju neke pare al da ovaj kriminalac bude na čelu udruženja i evo jaše sve i svakoga 25g.
Jasmila Žbanić ostala kratka za pare, pa se buni!
prave mjesto Danisu ili Aidi oni su pogodni
Ko je ovaj hablescina?
traze svi ovi iz istog kinematogrofskog klana Danis-Zbanic.
Oni imaju svjetsku biografiju, a sta ima ovaj osim sto je Covicev pudlica koji je instaliran da rusi sve
vidi se da je 0 od covjeka po faci