Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u Titino vrijeme uz neke dobre stvari vodale su se sektetarice i stanovi im se davali, deterdzent, kafa, ulje, gorivo,...itd se kupovalo visesatnim stajanjem u redovima. I najvaznije nemoguce je taj sistem vratiti ne zatupljujte narod.
Koja bolesna potreba za kultom licnosti. Moraju i ovi kvazi umjetnici od neceg zivjeti reciklirajuci proslost. S obzirom da u nasem a i u mnogim tranzicijskim drustvima mnogo toga ne stima najlakse je muljati narod pricama o zemlji "Dembeliji" i kritikujuci postojece i usput graditi karijeru.
Ovdje ljudi nažalost jš ne razumiju razliku između socijalizma i komunizma.
Ne ponovio se nikad vise
Kapitalazam je najveće zlo. Govorim iz ličnog iskustva. Kapitalizam zna samo za profit i ništa drugo. Kapitalizam ne interesuje tvoje zdravlje, potrebe i slično. Tvoja uloga je da budeš rob sistema u kojem te niko ne kandžija već sam dobrovoljno znaš gdje ti je mjesto.
@SonnyBlack1 To o cemu ti govoris je nas, balkanski kapitalizam. To na zapadu nije tako, jer se prava radnika postuju. Medjutim, taj na zapadu puno gori jer velike kompanije postaju kos vece i gutaju male i tako ostaju bez konkurencija...
Sve bi dao da si tu Barem jedan tren da vječnost bude Da ti pratim trag u beskraju Sve bi dao da si tu.......Laku noć beskraju moj.
Mračno doba...
@RBiH2026 Eto nek ti sad sija ko u Las Vegasu...
kakav ba socijalizam...pa od cega bi smo zivjeli kada bi ostali bez korupcije nepotizma kupovine diploma i pravljenja miliona a da te niko ne ispita od kuda ti toliko bogatstvo jarane...za vrijeme tita sam vodao ovce po rodnoj planini...a sada s kupljenom diplomom preko stranke vodam sekretarice o trosku gradjana...
@sampt4. tada sam u sarajevskom naselju bjelave drzao kafe bilijar s poker aparatima a usput sam bio privatnik poduzetnik za gradjevinske radove...clan partije nisam bio...
Jah
"NE DOZVOLITE DA NAS CIJEPAJU JER NAM SAMO U SLOZI LEŽI SPAS" !!!