Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanovnika grada???????? Pa bijednici ovi nemaju veze sa gradjanima Rajvosa . Ili sdfa mafija misli da ima??? Gradjani po mjeri sdfa mafije ili njihovi glasaci???? Unistise vjekovnu znamenitost ovog grada MULTIETNICOST I MULTIKULTURALNOST ili sdfa mafija misle da je Rajvosa samo njihovo??? Koji jad.pobogu.
islam i stecci hahahahahahahhaahahahahaahahab, tvrtko prelazi 6000 obrtaja po minuti u grobu
Je li se šta zamezilo nakon predstave?
Estakfirullah, sestre i braćo... možete me zvati kako želite ali ovo nije od Islama.Uči, čitaj, u ime Gospodara koji te stvara od ugruska krvi... Ikre.
U vrijeme Muhameda sallallahu alejhi ve sellem nije bila praksa ovo u vjeri, u vjeri je zabranjeno dodavanje,, nego se namaz i zikr rade onako kako nam je Muhamed sallallahu alejhi ve selem ostavio, a ostavio je sigurno dosta, pa ko hoce da uzme neka uzme a ko nece neka nece, ali nemojte od sebe dodavati nove vrste jer sigurno ne mogu biti bolji od pravih
Jesu li ovo derviši što se vrte?