Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj gospodin nije htio da nastupi u bileći na nekom festivalu jer je iznad pozornice bila slika Ratka mladića
Vidi se da je glava-INTELEKTUALAC!!!,,a i brada mu je ,,,umjetnička!!,,haha
Vidi se koliko si opsednut ratom i prošlošću kao i 99% bošnjaka. Samo vam je to bitno
Jbg ovako dobar intervju a naslov koji generalno nema veze sa cijelom pricom i iz kojeg se mogu izvlaciti raznorazni konteksti. Fokus bi trebalo da bude nepravda u predstavi itd tj sve sto je tako dobro ispricano u intervjuu. Procitajte ko nije a vi malo prilagodite naslove.
Bravo. Procitao sam sve i potpuno si u pravu. Vec vidis po komentarima kako sve ide u pogresnom pravcu. Ne razumijem ali i vidim da ljudi ne citaju nista sem naslova.
Bjezi dok ti ga Moamer nije pristavio
Glumce tresu režiseri
I mali i jadni i napaćeni, sjever bivše Jugoslavije bio 900 godina pod austrijskom čizmom a jug 400 godina pod turskom, naši narodi ne znaju šta je istinska sloboda, mi nikada nećemo biti razvijena civilizacija poput zapadnoevropskih ali opet šta je tu je volimo ono što imamo, Bosna jeste četvrta najsiromašnija zemlja Evrope ali opet nemojmo je psovati jer nije ona kriva što je te kobne 1463e porobljena i stambolskom sultanu na nemilost prepuštena
Pa i ne treba da budes poput zapadnih. Poput nikoga. Budite ono sto jeste. I to budite dobro.
Grigoša, a ko ti garantuje da bi danas bilo bolje da se nije dogodila okupacija od strane sultana, samo jedna od mnogih okupacija unazad 1000 godina.
Gotova je mogucnost o nekom novom zajednistvu. Budala je onaj ko vjeruje joa uvijek svom komsiji ili susjedu. 90.godine su prekretnica bila, koja je skinula masku za sva vremena....
90-e su bile prekretnica za maloumne... Ko je ucio istoriju zna da je prica zavrsena 1919, kad je neko ko je umislio da moze da bude kralj, odlucio da prvi i jedini put u istoriji covecanstva ujedini nezavisne zemlje sa zavisnim teritorijama. Ili ih osvojis ili ih pustis da budu nezavisni... To je bio kraj nadanja na ovim prostorima.
o moj vojo ne treba ti vise pola balkana cirilicu pise
Brando
Vi ste uvijek i mastali o toj velikoj zemlji, a dobili ste najmanju
Najmanju u poredjenu sa kojom zemljom?
Koja velika zemlja .koii veliki narod..
A i ti si glumac,e pa evo ti besplatan savjet; Bjezi Vojo Moamer ce doci,on ce doci oko pola noci,hoce da te fata,zamandali vrata....