Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nikad bio ljubitelj ni Zalice ni zene mu koju uvali u film kad god moze u zabludi da ista umije da glumi i pjeva. No s ovim konstantnim reklamama filma koji jos i ne postoji pocinje mi ici na do sad nedosegnute zivcane vrhove i proplanke.
Ako film bude upola dobar kao predstava, to će biti prejak film.
Boga mi ko da je u Sarajevu minus 50 pa bi sve trebalo stati radi toga. Kakvi su ovo clanci jbt. OK, jeste hladno, ali nije najhladnije
"Na daskama koje zivot znace" . odusevljen sam.... naprosto.
Hahahahhaha Treba nam ratnih filmova jos, to je bar meni zanimljivije nego ove gluposti .
@vlado.nine hahahah Mi nemamo ni jedan ratni film kako treba .Sve neke drame .Treba nam nesto tipa Thin red line il slicno.
žaba, to je nivo BiH.