Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi krajevi su puni istorije. Mislim kad bi se više ulagalo u arheološka istraživanja mnogo toga bi se otkrilo.
Otkrili bi da su Turci okupirali Bosnu i doneli islam koji je prihvaćen od pojedinaca koji sebe danas smatraju jedinim autohtonim narodom hahahhahahhaha
Muslimani, a prisvajaju bogorodičin cvet! Pa gde to ima, majku mu poljubim?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sramota je da svjedočimo ovolikoj količini gramatičkih grešaka na skoro svakoj objavi vašeg portala. Uradite nešto molim vas povodom ovog pitanja, oči mi krvare. Pošaljite novinare na neki kurs elementarne gramatike i pravopisa.
Haj ne kaki, bitno da se razumijemo. Odeš u drugu državu ne znaš ni prićati a ne pisati pa preživiš. Vi za jedno slovo pjenite ko bolesni profesori. Eto vi pismeni pa sad kritikovanje drugih. Hočeš da ja tebe krtikujem jer ne znaš napraviti pecivo kao ja, jer sam ja pekar.
Evo jos jednog intelektualca. Cita Klix i oci mu krvare. Jadnicak. Job gramatiku, nek si ti nama ziv i zdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve, sve, ali onaj stol i stolice na tri noge... to samo u bosanskoj prahistoriji ima :)))
Jedva cekam da idem u muzej
E otici cu da vidim ovu postavku. Lijepi nas Zemaljski muzej.
Odličan video o Zemaljskom muzeju od cca 5 mimnuta: https://www.youtube.com/watch?v=1_yOLIz1eGY
zivjelo se tesko ali lakse nego sada
Na onoj jednoj glinenoj vazi stoje ugravirana 4 slova S sto je dokaz da je Bosna bila srpska u praistoriji.
Da, inace su srbi prahistorijski narod hahahaha, hvala ti sto me uveseljavas ove subotnje veceri...
Nije to bila vaza nego glineni fes kad se okrene naopako sa 4 polumjeseca.
Imali kakvh fosilnih ostataka od Dodikovih pra Dodika
Isto ko sada kafica>kladionica>basket> i zavrsava dan pivom.
Nema se tu sta istraživati. Ljudi su nastali od majmuna, a Srbi su bili tu prije majmuna. Većina majmuna su takodjer bili Srbi. To je to.
U Zemaljskom je toliko hladno da moze posjeta samo u skafanderu! Kao prvo. Parking ispred je tuga, nekada je tu bila fontana sa setalistem. Ko koga tu (ne)plaća?
Sta da vidimo ovde ?
Klix ovo naravno nije objavio... :Brojne reakcije izazvao je status konzula BiH u Frankfurtu, Admira Atovića, u kojem se spominju municija iz Konjica i Goražda i haubice iz Travnika, uz podatak da u BiH živi 100.000 Bosanaca sa iskustvom rata i tekbir. Status je protumačen kao poziv na rat, pa se Atović našao na meti kritika, a službeno izjašnjenje od njega je zatražilo i Ministarstvo vanjskih poslova BiH.
Ma jel opet Srbi prete ratom?
A ovaj čamac je li Made in Liburnija ili je domaći. I kolko se prodavo Rimljanima na crno u Brčkom?
Imal išta o Dezitijatima i kako je Baton Dezijat umalo skrko Tiberijusa kod Vranduka 6-7 godine nove ere. Da ga je skrko sad bi mi primali u EU a ne Talijani.
Nemam potrebe ići tamo. Dovoljno mi je napraviti krug kroz PC da vidim live prahistorijska oruđa, vozila i ljude.