Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod sklon silovanju i genocidu
@krajisnik10 ne kaki, ima pedofila i manijaka svugdje
@krajisnik10 Na kakvim je on viagrama.
mozda je u ratu u hrvatskoj i bih silovao zene i djecu
Treba ga kastrirati
Haha hha produžen pritvor zbog straha da bi mogao ponoviti kazneno djelo. Koja glupost i koji bizarni razlozi za pritvor. Vodi se kazneni postupak protiv njega tuže ga žene za seksualno zlostavljanje i pritvoren zbog straha da bi mogao to ponoviti. Pa mogao bi ako je lud u glavu da to ponovi sad sve sad kad ga tuže.
Srbi su baš jadan narod. Mi smo prodali krivu vjeru za pravu večeru i išli siti na spavanje, a oni su išli gladni na kolac. Kakvi luzeri
Djes ga sad pustit???Zagorio je mrtvi chetnik bi nastrad'o.
Došlo vrijeme da i tebi neko metne u zatvoru.
Šta kurave napraviše čovjeku.
Svi mu tepate, uprkos svemu.
Što imaju toliki nagon za silovanja i paljevine naše komšije
Mamu *ebo bolesnu!
Cuj boje se da ne ponovi djelo! Frajer nema 40 kg u sebi,ne moze da hoda,a ne da nekog siluje! 🙂 A pitanje je da li je ikoga i silovao,to se tek treba utvrditi. A i sad se sjetile ravaku,poslije 20 god da ih je neko satro silovao! Cirkus od suda i od drzava ex Yu! 😂
@Bingo75Jadan si.
AKO GA SLUCAJNO OSLOBODE, KAZU FORMIRA SKOLU ZA EROTSKE FILMOVE
Pedofil i silovatelj, devedesetih je sa Tigrovima bio u Hrvatskoj i BiH na ratistima.Kakve je zlocine tu radio?To mozda nikada necemo saznati, jer mrtva usta ne govore.Monstrum.
Ne daju ni mami da mu dodje u posjetu da ne bi ponovio krivično djelo.
Prčitelj
Gledao sam video o ovom bolesniku,ja da mu sudim bilo bi samo malj u glavu.