Simbol, izazov i poziv
55

Misteriozni CUPRA Cube: Dva sna, jedno odbrojavanje

Sarajevo svjedoči nečemu zaista interesantnom. Ispred Sarajevo City Centra pojavila se ogledalo kutija – CUPRA Cube – koja privlači pažnju svih prolaznika.

Na njoj je poruka "Two dreams. One countdown." i ekran sa misterioznim odbrojavanjem. Šta to znači? Odakle dolazi i šta donosi sa sobom? Ova enigma nije slučajna. CUPRA, brend poznat po strastvenom spoju performansi i stila, uvijek donosi inovativna rješenja i neočekivane doživljaje. Kroz svoje vrijednosti, CUPRA prkosi konvencionalnom, spaja snagu i sofisticiranost, te pomiče granice mogućeg. Taj duh avanturizma i posvećenost estetici sada su oživjeli u srcu Sarajeva, pozivajući građane da budu dio nečega većeg.

CUPRA Cube nije samo instalacija – ona je simbol, izazov, i poziv na otkrivanje. Njeno odbrojavanje nagovještava da se nešto izuzetno sprema. Ali šta? Ovaj put, CUPRA je odlučila ostaviti vas u neizvjesnosti, dajući vam priliku da sami otkrijete ovu zagonetku.

Na trgu ispred Sarajevo City Centra ćete otkriti neobičnu povezanost između CUPRE i svijeta umjetnosti. Bićete svjedoci nečega što niste očekivali, ali što će vas sigurno inspirisati. Tokom perioda 19. do 22.8., trg ispred SCC-a će postati epicentar događaja koji će spojiti ove dvije dimenzije, a svaki trenutak odbrojavanja vodi nas bliže onome što će vas sigurno ostaviti bez daha.

Za više informacija o aktivnostima ispred CUPRA Cube pratite CUPRA Instagram.

Ne propustite priliku da budete dio priče koja će promijeniti vašu percepciju mogućeg.

CUPRA – gdje se performanse susreću s emocijama, a snovi postaju stvarnost!