Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava raja. Momci su prva liga.
Kakva vam je muzika nista drugo vam i ne preostaje
prva liga fildzane drzave :) zajebanti da valja,dobri za opustanje uz bozu nargilu i aksamluk
Opet isti fazon. Humorom i ironijom pokusavaju nesto promijeniti. Hoce li iko smisliti nesto konkretnije. Previse ovih muzicara i humorista, niko nista korisno da radi.
jeste vala haj sve da ne bude covjek zavidan i zajedljiv ali ipak svi se oni oparise na jadu i bijedi i ismijavanju i sad kao covjek bi im treba priznat da su uspjesi,ali kakvo drustvo i kakav je njihov uspjeh ako u Sarajevu jos ima rusevnih zgrada :)
VRATITE STRAVA SKOLU JE*O VAS HELEM
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Momci vrh
Momci su prva liga
Sve prodavaci magle i lafinjasi...
Hahah kako ih volim
Je li raaavno ovoo?! Je li RAAAAVNO?! https://youtu.be/8SEpUHIp--E
https://www.youtube.com/results?search_query=losa+ravno+
imas li feninga jok eo streninga
Strava skola puno bolja bila
NEĆE MENI DRINA BITI KAPIJA
Koliko je panj? Haha
des
Samo da muzika ne postane ona opcija ako im ne bude islo na pijaci.
Raja nemojte drkat pa neokupani u grad ici smrdi na kilometar cundara
svaka cast momcima dugo godina se trude,ali su ipak uspjeh ostvarili na ismijavanju i na jadu i bijedi koja ih satro okruzuje a vidimo da su nesto poput ede maajke i frenkia lafo sve lose a oni uspjeli na tom raja se primila a oni napredovali a pjevaju ili repaju o tome kako je lose ,a vidimo sad frenikia dje ce ko,a prije desetak godina lafo rat savezu lafo ovo ono i na kraju nista samo fm jam talas
ja i? je l' ti krivo šta?
@goodfellas ma nije mi krivo nego su oni nekakvi krivi totalno, svaka njima cast al druze pretjerana ufuranost ko oni su neke zvijezde u findzan drzavi. P.S. furam frustriranost na klixu na sve sto je nase i iole ako je uspjelo:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa pravac Sarajevo, grad ispod Trebevica. Gdje jos uvijek ima pravo dobrih prica. #skakapreskoci
trebevic je u RSu i nema jos zicare
@Komentejtor a ti još nemaš pameti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
:)))) Sretno!
Ovi svi hejteri sarajlije iz 92-95 godine