Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz uvazebo postovanje za ef. Velica ali covjek jos samo fali da iskace iz pastete. Gdje god se okrenes ef.Velic....
Pa hodze i jesu tu da filozofiraju
trebao je biti starleta, ako mu je stalo da bude non stop na medijama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
R.I.P LEGENDO
Veliki minus za tebe.
Velicu ne moras se u sve mjesati dovoljno je sto si na pocetku korone govorio ovo je kazna za kineze
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
da nije balasa, ne bih nikad umocio
Nevjerovatno je koliko ste svi zli. I nesto potitivno pretvorite glupavim komentarima u zlo. Najnormalnije je covjek rekao sta misli. U tome je nebitno da li je efendija, sofer, frizer ili iz neke druge struke. S druge strane, vecina vas slusa sund i pada u trans na glupe viceve razlicitih krhana poput Zmaja, prof. Edina ili onog psovaca Mace. Stidite se vasih bolesnih razmisljanja.
Daj ba klixovci, moratel svaki status konakovića i velića u novinarstvo ubacivat..
ako je iko estradizirao vjeru i od nje napravio reality show to su ef. velic, sabri gabri, raza maza i druge mnogobrojne muminke.
veliki je to covjek bio...
E gledaj ove spodobe što se javlja! U selendru nazad zajedno za bratom pa tamo kakite!
Ovaj masno govna jede.Ne petljaj se u sve zivo bog ti dao. Cijenim Balasevica,ali nisam vjerski sluzbenik, pa covjek je imao pjesmu u kojoj psuje boga i tako se ista zove.Sad neki kao imam se oprasta od njega.Drzi se ziv bi mekteba i dzenaza, a Balasa ostavi na miru...
Facebook efendija, a vjerovatno i ne zna da je “najbolje” pjesme mržnje prema Albancima i Slovencima, u periodu ‘81-‘93, napisao i otpjevao Đorđe Balašević.
Ovo je onaj stručnjak za zemljotrese
Jbt pa niko vam udovoljiti ne može. Da ga je osudio kao nevjernika ne bi živ ostao, što je zamolio Boga da mu oprosti grijehe opet ne valja, ma mrš u PM!
čovjek u pjesmi o tetku psuje Boga a ti bi da ga Bog nagradi, sramota je da jedan vjersi službenik podržava nekog ko psuje Boga. nadam se da če Islamska zajednica adekvatno odgovoriti i razriješiti dotićnog svih vjerskih dužnosti.
Kafircina ovaj velic kao i balasevic.
Hodza, svi znamo da po ucenju Islama nevjernik ili ateista nece uci u Dzennet, bez obzira na sva njegova dobra djela koja je eventualno uradio za zivota, jer nije povjerovao u dragog Allaha Dz.S jednog i jedinog. I kad to znamo, sa kojim razlogom ef. Muhamed Velic javno moli dragog Allaha Dz.S da mu se smiluje, osim mozda ako je Balasevic za zivota primio Islam i posvjedocio Sehadet dok je jos bio ziv. Koliko sam upoznat to nije ucinio. A Allah Dz.S najbolje zna.
http://www.portaloko.hr/clanak/dole-balasevic--najsarmantniji-rasist-na-svijetu/0/5430/
Vehabije na aparatima