8. februara
25

Adele potvrdila da će nastupiti na dodjeli BRIT Awards

I. S.
Foto: Vogue
Foto: Vogue
Adele je potvrdila da će 8. februara nastupiti na dodjeli BRIT nagrada (BRIT Awards). Također je odlučila stati na kraj tračevima da je rastrojena zbog ljubavnih problema pa je suptilno navela da je sve u najboljem redu.

"Sretna sam što mogu reći da ću iduće sedmice nastupiti na dodjeli BRIT nagrada. Također ću gostovati u emisiji Grahama Nortona. Oh, i Rich vam šalje ljubav", napisala je opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

Ovom objavom demantovala je većinu stvari o kojima su mediji pisali u proteklih nekoliko sedmica. Najprije su naveli da je nakon otkazanih koncerata u Las Vegasu odlučila odustati i od nastupa na dodjeli spomenutih nagrada.

Zatim je neimenovani izvor kazao da veza Adele i njenog partnera Richa Paula "visi o koncu". Navodno je zbog toga konstantno plakala na probama za koncerte i nije mogla nastaviti sa pripremama.

Organizatori iz Caesars Palacea u kojem su se trebali održati nastupi u Las Vegasu su poručili da će zbog otkazivanja izgubiti čak 150 miliona dolara.