Izjava za Klix.ba
451

Adi Šoše nakon dva rasprodata koncerta u Lisinskom najavio i treći: Bit će to magične noći za sve nas

L. R.
Adi Šoše (Foto: T. S./Klix.ba)
Adi Šoše (Foto: T. S./Klix.ba)
Nakon dva rasprodana koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, popularni mostarski pjevač Adi Šoše najavio je i treći termin. Tom prilikom za Klix.ba otkrio je da li je očekivao ovakav uspjeh.

Prvi i drugi koncert u dvorani Vatroslav Lisinski zakazani su za 28. oktobar 2024. i 9. februar 2025. godine, dok je treći planiran za 18. mart 2025. godine. Na tim koncertima planira i premijerno izvesti nekoliko novih pjesama.

"Sve je nekako išlo vrlo prirodno. Mi smo taj prvi rasprodali za manje od tri dana. Meni je to isto bilo malo iznenađenje. Vjerovao sam da ćemo ga uraditi, ali ne tako brzo. Kada je drugi koncert rasprodan za nekih 10 dana, nekako je bilo logično da otvorimo i treći termin. Već sada karte idu fenomenalno, nije možda isključeno da ćemo možda raditi još, ali trenutno su tri. Hvala puno ljudima koji su kupili karte, ja vjerujem da će to biti magične noći kako za nas, tako i za njih", rekao je za Klix.ba.

Mostarski slavuj, kako ga često nazivaju u medijima, vrlo brzo je stekao popularnost, a svojim zanimljivim performansima, emocijom i pjesmama kao što su "Nije lako biti ja", "Od jeseni do proljeća", "Najljepši cvijet", "Pusto ostrvo" i "Lele" oduševio je cijelu regiju.

Nakon što je najavio i treći termin za koncert u Zagrebu, na svom Instagram profilu je otkrio da se u prvom danu prodalo čak 350 karata. Osim Zagreba, rasprodao je i MTS arenu u Beogradu zakazanu za 29. oktobar, a otvoren je i novi termin 13. novembra.

Podsjećamo, Adi Šoše će zajedno sa AL Music Bandom nastupati na ovogodišnjem javnom dočeku Nove godine u Sarajevu.