Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kad krenu fenomeni sa komentarima nikad cuo...pa normalno da niste culi kad imate 4 razreda skole, kako ces nesto znat. nikako
A brate ko tebe sluša
I ovu Arenu pune ko K.arleusu..kako ko hoce i koliko hoce
Joj ovih kako su dosadni sa ovim nismo čuli za ovoga,lijepo se informirajte,imate internet,možete vidjeti koje,živite u prošlosti,slušate muziku iz 80 tih,nećete ni poslušate nikoga novog i odmah kažete da nevalja i bez slušanja.Pa kako da znate koje momak i kakve ima pjesme kad nećete ni da čujete za ikoga novog,samo se pravite pametni.
Koji je ovaj sad cuj 2 rasprodao za treci cekaju u redu
Idi na you tube pa onda komentarisi.
nikad cula za lika
Ni ja vjeruj mi
drzi se tv igmana i radio Bir i neces cuti i dalje za njega
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bio simpatičan, ali se lik nenormalno nafurao
Nikad cuo za njega
Prebaci sa DM SAT-a i TV Igman pa mozda cujes
Ja bola ti kao Mostarac i trebaš pjevati hrvatima...