Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava mala seljancica
Prvo si naučila kako ugraditi s..e,popraviti seljobersku facu,otići na komplet remont pa se lagano uvaliti sinu milionera i lprosipati floskule o gradu sa dušom bla bla a najbolja ti jaranica od Arkana kćerka i koljačka familija.Za 30 godina ćeš i ti pričati kao i Brena da si u Srbiju došla da studiraš a obje imate dva razreda osnovne od škole.
Ima li radnu dozvolu ova čobančica? Hoće li platiti porez? Došla si ti svojim organom do ovoga i Breninom podrškom pjevanjem nisi sigurno
Ovo je samo dokaz šta sve jak marketing i produkcijski tim rade. Nije tajna da je njen muž sin bivšeg jugoslavenskog tenisera i da joj LB i njeni producenti rade pjesme. Čovjek bi rekao ovo nešto wow, a kad poslušaš ono čista cajka sa krš tekstom.
Ma djaba si dosla profuknjaco truhla. Kod nas je sva raja u pozoristu i bibliotekama i nisu ludi da finansiraju SANU.
Kad će koncert Iron Maidena?
ima povratit🤮🤮🤮
ima povratit🤮🤮🤮
bravo sarajlije, financirate tu stoku preko drine. ako ako, ocistite vi onaj tunel spasa dobro,,trebat ce vam ponovo.
Ja sam iz Sarajeva i ja i moja porodica nikad nismo otišli ni na jedan njihov koncerta pjevaca preko Drine,i i isti tako nismo glasali za ove izdajnike trojkaše i zato postalo i glupo non stop slušati jednu te istu priču vi Sarajlije cete ovo,pa ono,reci imenom i prezimeno ako znaš ko ide i gotova priča a ne konstantno ponavljati laž ili nas mrziš zbog nečeg drugog,reci slobodno nema ljutnje.
Ruzno je da laze u intervjuima! Prije svega,jesi pjevacica i to extra ali..Prije si radila po stracarama i klubovima, Romskim veseljima ubijala, snimala si tad nesto al Slabo bilo.Kad si se udala, prvo si pobrisala sva videa Romskih slavlja sa YT po naredenju Brene, Pocela si raditi Gotivne klubove i bila pred pjevac Zvjezda pa si Pocela snimat u ozb. sudijima i ozb. producentima.Brena je to sve sredila i naravno novac a tvoj trud je bio samo da se Udas za Sincinu!
Meni je ovo seljački sorry 😐
Iskreno jedina na estradi koja pjeva isto u zivo i na albumu...Rijetkost za danas, tako da svaka cast. Slusao sam par pjesama ovih novih i ono standard pop balkanski i to je to, nikom se ne psuje nista ha ja.
Slusao sam je u CG. Zena pjeva uzivo za 10, ne moze joj niko prici u ovom trenutku. Spremno je 8 ulaznica za ekipu, a aBd slusace ce i repriza. Fgr moze samo da kmeci. 😘 Sportski pozdrav.
hvala...
Pa kad si papan, puniš džep četnikuši
ne razar organe nego vadi djigericu a sve u promociju nove kapmanje klaonice i mesare Brojler
nebi dzabe otisao...
Zabranite srbijanske medije... ubacite Hrvatske i Zapadne medije i tv emisije i serije još više.. Europejzirajte(?) nas.
Po cemu je ova toliko popularna nikad necu skontati.Sta je to novo ponudila sto do sada nije viđeno da se istice? 🤷