Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ona nekad nešto ružno izjavila, a da ja to nisam upratila, pa je ovoliko negativnih komentara o njoj? Žena je prije svega školovana i to dobro školovana, može nekima sigurno dati časove pjevanja, a i ponašanja. Prava dama i odličan vokal. Meni je nepojmljivo da su neke 'pjevačice' danas popularnije od nje. Ali to je tako, što si vulgarniji i bezobrazniji, bolje prolaziš. Ne treba se ni u masu uklapat.
definitivno naj zaostaliji sloj društva se ovdje legitimiše. kakve veze dotična ima s politikom.
nije cajka, nego dama, nije darabubamara nego elegantna, kulturna, školovana muzičara kompozitor i pjevač. ima manju publiku koja voli njene pjesme a ko je voli voli je iskreno. jedan sam od tih. dobro došla u Sarajevo. za bilo kakve naci ispade nikad čuo nisam a da jesam prekrižio bih je. ne ide to uz nju.
kad dolazi da propustim
Koji hype build up. Džaba. Sada već postaje prenaporno i otrcano
Dama, obrazovana, prefinjena, raskošnog glada vrijedi doći.
Ko je sad ova?
Jedva cekam da tamo ne odem!!!
Baš želimo propustiti...
Gospodja na kvadrat !
Fanovi su vrištali
Dama, gospodja i umjetnica👍
Danas svako umjetnik iliti umjetnica!!! Daj ne lupaj!!!
jooooooj ovo ne smijem propustiti omg jel moguce da ova dolazi ostvarenje snova zelja svega citav zivot od kako sam prvo slovo progovorio imao sam zelju da dodje u sarajevo da budem na njenom koncertu ovo je zivotna prilika
Odlična pjevačica. Ima prelijepe pjesme. Čuvam te, Beskrajno, Ljubavi moja itd.
Ziveoooo kraaaaaj
Nema Grada u BiH da nije pjevao Kurta I Murta. U Tuzli Ramovic,nekakvo Sose ....a nemaju onkoloski aparat majku I'm ljubim. Zene se poradjaju U mesari UKC Tuzla sa poderanim pidzamama I raspar papucama.
Sutra pomozi.ba, potrebno lijecenje ocu 3 djece.