Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovog privest i ispitati odakle mu pare jer ovo niko ziv nece ni slusat ni gledat
Who is you?
Ja spota i govana, nema sta nisu nabacali. Ako vec nemate para (a ni talenta) iMovie vam moze 10 puta bolji amaterski spot napravit. Iza rata su se bolji spotovi snimali.
Muzika za cuclača i blejača iz Ferhadije
Joj ovog na klavijaturama šta glumi ba, pa da odsvira nešto od južnog vjetra odpala bi mi ruka kad ovako tri note svira. A pjesma nazor brate, nisi za tog hvataj se čekića
Plz dont fak vit mjuzik...tenk ju.Pokusaj Alijinih dobrostojecih potomaka, da se bave muzikom.
Nek se tu uvali kompleksas Vlado Podany
Sindrom balkanski "dzet seteri" grupa regina od 100 bezveveze pjesama ubode "izgledala je malo cudno" onda kasnije cujem da je to pjesma "bjelo dugme" Amel curic od mnogo pokusaja ubode "dobro vece tugo " kasnije cujem da je to merlin odpjevao 1988 godine. Alene komšo izgleda da ni tebi ne ide kao i ovoj dvojcu navedenih predhodno Kad ne ide ne ide Zadnji 20 godina ima otprilike 5 pjevaca sto imaju taj "x faktor" Uhh.. umorih se.....
Ja spota i vanago 🙈
Super ,samo ti momak radi i snimaj.Odlična pjesma.
ko je ovaj kobajagi pjevač,idi radi nešto korisno
kliknite na tag njegovog imena ispod clanka da vidite sve clanke vezane za njega. 8 clanaka (osam) o anonimusu. mozda je dobar pjevac, ali brate dragi ulozi u tekstopisca, producenta, spot... pravis sebi ljudino antireklamu ovim ofirnim forsiranjem, sa boljim pjesmama bi puno vise popularnosti stekao. 8 clanaka i niko mu ne zna nijednu pjesmu.
Jadno.
Jeko ovaj?