Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođite na namaz Dođite na spas
Spasi sebe, mene nemoj spasavat. Al svakako hvala!?
SFF = Srpski Film Festival!
Postovanje
SFF = Srpski Film Festival! Prije glumaca i filmova iz cijelog svijeta, sad se to pretvorilo u paradu u srpskih serija i filmova koje finansira srpska vlada! Sljedece godine srce Sarajeva ce dobiti Gorica Dodik, a projekcije ce se vrsiti u Jagodini!
Jel opet prikazivan film o dražinim humanitarcima koji spašavaju američke pilote ko prošle godine ?
Divan gest drage Amire. Poštovanje prema ezanu i zvonima je divan gest. Vjera i nada rađaju ljubav... A Ljubav će nas spasiti
Ti bi i da uzimas lovu i da postujes vjeru???? E pogresan poziv. Ti si pjevacica i zabavljacica. Ak ti se ne svida, ima izac.
Nktm bas nikako. Zasto si pjevacica? Licemjerno. U fazonu: Postujem vjeru, ali to nije razlog da ne uzimam haram lovu(gledano iz ugla vjere)??
Iz duzno postovanje meni ovo nije pozitivno, cak i bezveze i nepotrebno podilazenje publici. Vjera treba da bude privatna stvar, gdje su ovdje granice? Sta cemo sljedece zaistaviti kada je ezan? Podsjecam BiH je sekularna drzava, a da ne pominjem da je vicina politicara i kriminalaca u prvom safu dzamije, a narod se kod nas raduje ovim gestama, a nema osnovne uslove za zivot.
Jao, tokom ezana-pauza! Jer da nije, za bajram bi pjevala doma, ne?!!!
Bitnije je da je klanjala taj namaz..
Prekida uz namaz, a uzima socijalne stanove. Licemjerno!
Dok se projekcije filmova tokom SFFa ne budu prekidale za vrijeme ezana, nista od Sarajeva. Festival je festival, bio sevdah ili film u pitanju. Jos kad se Benjamina pojavi, fasadu i slag da udari, patnje i nedaće dobiju smisao. Masa se lako loži, otrovi u zraku ne smetaju.
SFF je u sluzbi rogatog (klix neda da kazem njegovo ime).
Koga briga
Sarajevo i festival mi je bitan ko lanjski snijeg Iako sam se tu rodio Amira ,ne znam ni sta pjeva
evo 1:44 h i ovog na viječnici još niko ne ukida pa ima li kraja krkanluku evo sad idu i narodnjaci ne možes prozora otvoriti cijeli dan a na bjelavama sam pa jako je ljudima koji žive okolo...?!
Uzima na emocije nema tu iskrenosti
Ma stvarno? Ljubomora steti!!
Emocije novonaseljenih na asfalt.
Niko joj nije ravan. Obožavam je.
Samo se Bog obozava
Lijepo bi bilo i da se drugi ugledaju na Amiru i da ugase muziku tokom ezana a zašto ne i tokom oglašavanja crkvenih zvona. Poštovanje različitosti je ključ uspjeha na duhovnom nivou a to polahko vodi i do uspjeha na materijalnom nivou.
prije bih rekao da je sekularizacija kljuc uspjeha na svakom nivou, ali hajd nek vam bude
@quixoticelixer1 svaka cast, ovako gradjansko razmisljanje!
bitno ?
Foluška najveća otkad je vakta i zemana. Oba pjeva sevdah ko biva za strance