Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro pjeva, ali bez emocija. ovo je prelose, toma razbija emocijom ovu pjesmu, a kod nje ništa.
Pocela iskakat iz pastete. Ne kvari pjesme koje su vec hitovi. Snimi ti hit!
preveliki zalogaj, nesto sto je savršeno ne treba dirati a to su Tomine pjesme! U nekim djelovima imam osjecaj da pjeva dok pere zube:) mozda ce Silvanine biti bolje al daj Boze da te aga uzme:)
usra mi najdrazu Tominu pjesmu.. babe narikace bi bolje iznijele.. sto se tice muzike, nema sekunde emocije koju daje klarinet iz tomine pjesme
Znam da je jedan manijak imena Tarik Mujacic proganjao ovu zenu, slikao se sa njom i nama muskarcima slao slike..Nadam se da se zena oslobodila te budaletine..
Info za Klix-ovce: perkusije su, inače, udaraljke.
Amira, svaka ti čast!!! I svima ostalina. Sad mi se ide u kafanu, da navijem Tomu na dzuboks, jedno 5 albuma.
Ma bravo, halal ti Ćufte... Sve je tako usklađeno i umjereno, od glasa pa do muzikanata. Sve ima smisla. Lijek za uho i dušu.
Nestvarno lijepo žena pjeva..
volim zvuk harmonike.....volim slušati kako Šantić svira..........voooliiiim😍😍sevdah u duši 🌺