Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je trebo u Hafize bolje bi proso...
jedan od najorginalnijih vokala...i ovo je vrh otpjevano!
Iz ovakvih stvari covjek vidi da smo mi kao mladi ljudi odmah nakon rata imali vise nade u bolje sutra nego ova danas djeca. Svakoga dana u svakom pigledu sve vise nazadujemo.
Steta, Zone nisu bili los band imali su dobrih pjesama
Niko ko Puško
@Lamonya Puško ovo nije pjevao
Ma BiH muzička pop/rock scena ne postoji, ovo je sve smiješno. Da nije ove sarajevske stare garde još iz ex Yu bila bi propast totalna...
Neki naši muzičari su htjeli pa čak i ovaj Armin da prepjevaju od pokojnog Toše Proeskog neke pjesme, ali sreća pa je država Makedonija zaštitila lik i djelo na 65 godina. Ono može samo cover ali da se na albumu nadje ne može.. Usuditi se pjevati Tošine pjesme ne može niko.
Ma nikad nećeš zamijeniti original, razočarao si me. Stvaraj nešto svoje.
Original puno bolje zvuci
Stranacki pjevac
@gooUser1565956399 Neka ti imas pjeva koda mu je krava prnula na uho.
prelijepo...poslušat cu kasnije,pristavio grah
@UdovacIzNehata Ljepse pretis zvuci, vjeruj mi..