Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovdje izvitopereno.Muškarac u haljini i sa nalakiranim noktima.Žene sa plastičnim licem i grudima.Djeca koja se dive kriminalcima...
Djeci se oduzima djetinjstvo pricama o nepostojanju Djeda Mraza u namece im se vjeronauka, narod i dalje glasa za nacionaliste koji su ih uveli u rat i koji saradjuju sa kriminalcima i tajkunima. ...ne mjesaj kruske i jabuke. Ovaj momak kao i te zene koje spominjes nikome ne zele zlo za razliku od vodja i njihovih kler poltrona.
Jel ovaj noramlan ili je retardiran ?
@Cavadiini Jel i Himzo Polovina?
@KonjAjkuIa U ovo doba poremecenih vrijednosti nije nikakvo cudo da prikaza kao sto je Vreco napuni salu, dok su nam teatri prazni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je ovo, Bog te ....
Ma šta će,našo fazon ,kome li bi bio interesantan da je normalan...opet nekako mi je draže i njega slušati i gledati nego ono troglavo predsjedništvo i novo i staro....
Sotona!
KING!!! A vi papci ne znate šta je umjetnik. Sjedite, 1!
Na koljenima klečo
Ovaj je "tip" totalno opicen, sto na sto. Nemora znaciti da nije genijalac. Obico su genijalci malo nastrani. Nevolim ovo nimalo, zar nema niko normalan za zapjeva sevdalinku. Kakva su ovo vremena dosla.
Skup pedera koji se slade i zamisljaju kako bi mu zabili do jaja.
Polovina, Isovic, Puzic, itd, sve se to u grobu prevrce kad vide ko pjeva sevdah, sevdah opisuje ceznju, tugu, ljubav, al izmedju zene i muskarca, o cemu i kome ti pjevas
Bolest , šta drugo. Dao albumu ime "Melek" ? Mislim da bi se trebali oglasit IZ , i učenjaci , ovo je uvreda za sve Muslimane , kao i njegova sama pojava svakako.
@ynwa4ever Treba ga prijavit uciteljici . Pa majmune jedan kako te vise nije sramota da se tako provaljujes. Uredu ako je lik prekrsio zakon pa ga prijavis policiji ali u 21 vijeku, prijavit IZ . ??? Ma goni se u sto pm i jbt otac primitivni. Covjek sa svim svojim urodenim manama puni VELiKE sale a ti jado .....
@KLIXOJE e al je zato on 'normalan' a Bozo nije.
Ovo sevdah jel.
a u pm
Sudnji dan se bliži, pokajte se braćo, duše spasavajte!!!
Haj sto si ti pukao al ovih 30tak sto ti vjeruje je za cirkusa
Jest teško sakupit 4500 ljudi u gradu koji ima 2 miliona stanovnika...
Haj ti skupi stoju!!!!
Najbolji ambasador BiH!Fenomenalan i u Lisinskom!Sta ima veze sta je-dobro znate da je i Himzo Polovina bio gey pa je opet neprevaziden.Kao i gey glumac Rejhan Demirdzic, pa sta!
Steta da mogu dati samo jedan minus.
bozo bem ti čeljad. izrode poremećeni koji kvaris imidz naljepsih pjesama.