Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene stid sto se mi takmicimo u ovom sundu
I mene, mi smo inače Bečlije, habsburška plava krv, samo volimo balet, operu i klasičnu muziku. 😁
Pa zar ne kontas da bez nas ova emisija ne bi ni postojala.
E sta je nama vijest..
Smece
Koga boli pipi? Kad se sta desi, krivimo sund TV iz Srbije, a sada "mi prosli", pa treba nas ba biti sramota, da se pokrijemo usima od stida ko svako normalan. Cuj " Zvezde Granda", joj...
E moji Bosnjaci
Ovih 20 kandidata je odlicno. Dobro se pjeva. Ovo je puno bolja sezona od prosle koja je bila najslabija ikad. Ovi mladi ljudi se zaista mnogo trude, nije lako u toku 9 mjeseci 14 puta ici za Beograd. Treba novca i organizacije za sve a nisu svi u parama.
Sta me briga,za nas je to smece
9:0 pobjeđuje Đula💪
Jesmo ih oderali. 💪
To je najveći uspjeh BIH Finale ZG ,sve ostalo BIH je truba.
Hrvatska glasa prvi put, a emisija se ne prikazuje ni na jednoj hrvatskoj televiziji. Rijetko tko ima Pink ili Novu BH, Novu M i Sitel. Zanimljivo.
Ja, i ?
Zašto se ne glasa iz Slovenije i Kosova? Izdajaaaa hahaha
Zvezde Šunda
Ko nas je kleo nije dangubio
Odgovorno tvrdim da je Šejla najbolja pjevač/ica od nastanka Zvijezda Granda do sada! 🎤🏆