U hotelu Rixos
66

Dino Merlin za Novu godinu ponovo nastupa u prestižnom hotelu u Dubrovniku

L. R.
Dino Merlin (Foto: Pixsell/Josip Mikačić)
Dino Merlin (Foto: Pixsell/Josip Mikačić)
Dino Merlin će za doček 2025. godine ponovo nastupati u Dubrovniku.

Prema informacijama na njegovom zvaničnom Instagram profilu, Merlin će nastupati u hotelu Rixos Premium u Dubrovnik, a više informacija uskoro će biti objavljeno i na zvaničnoj stranici bh. kantautora, gdje će se moći kupiti ulaznice.

Riječ je o prestižnom hotelu u kojem je Merlin i protekle dvije godine pjevao, a cijena paketa za prošlogodišnji doček Nove godine za dvije osobe iznosila od 1.395 do 1.950 eura.

Tačnije, cijena paketa za plavi stol koja je uključivala tri noćenja za dvije osobe iznosila 1.395 eura s popustom, a u ponudi su bili i paketi crveni stol (1.750 eura) i ljubičasti stol (1.950 eura).

Podsjećamo, ponudu je tada također bila uključena svečana večera (piće uz večeru koje se plaćalo), afterparty s DJ-om, novogodišnja lutrija, dječiji doček Nove godine uz animacijski program i buffet večeru, zabavno - muzički program 30. decembra i 1. januara u Sports Baru, novogodišnji brunch itd.

Pored toga, bh. muzičar najavio je niz koncerata širom Evrope, tačnije u Minhenu, Podgorici, Ženevi, Berlinu, Norrkopingu, Oslu i Dubrovniku. Ulaznice za koncerte u Minhenu (19. oktobra) i Berlinu (29. novembar) su rasprodane.