Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino je legenda, kao covjek nije nesto, al pjesme su mu boli glava. Bosnjo konta Severina uzela nesto u Sarajevu, dok Dince uzima milione od HR. Djeco mani te se politike i uzivajte u spektaklu.
I mene boli glava od njegovih pjesama, znači ima nas dvojica :) Šalu na stranu, ja ne volim taj etno-pop koji fura sa dikcijom nekog hodže, ali da je veliki profesionalac i zvijezda na našim prostorima, tu mu skidam kapu.
vala to je poređenje niđe veze .Porediš porno glumicu sa umjetnikom u svakom smislu
Platis 1.395 do 1.950 eura i jos moras njega slusati. Plagijator klasicni
Sramota je da ne odrzi jedan besplatan koncert u Sarajevu. :) Dok jos moze pred penziju.
E dobro je. Bas sam se pitao gdje ce pjevati. Sad znam pa mi je lakse kao i milionima drugih koji su nestrpljivo ocekivali ovu vaznu vijest.
znaci lukas u Sa dolazi
Dini bravaru je dunjaluk malo.
Kad si gladan nisi svoj.
Merlin ide prema 200 miliona KM na racunu. Svaka cast.
Svi mi volimo pare ali Dino najvise.
Kad podržava DU. gine boje,kuces dalje
normalno, neće valjda sirotinji pjevati
10 godina nije odrzao koncert u Sarajevu, ne mora cvaja biti karta,kad je za Enisa Beslaguc 50 KM karta,može i Dino najmanje toliko,ali i to je malo izgleda,a iz ljubavi prema Saraj"vu se ne pjeva
Navodno je reketarenje od strane Šmrka u pitanju razlog što ne svira u Sarajevu.
A šta fali Enisu,Enis je ljudina za razliku od tog bradonje.Prije bi da gledam Enisa nego njega sigurno.
eh kad je on u ratu za pedeset maraka po svabiji pjevao
Hoće li i svoje pjesme pjevat?
Hadzija, ako je muzika haram, nastupanje za novu godinu uz muziku i pjevanje je haram na, znači vjera na jednu stranu a pare na drugu...
Znaci da ima onih koji plate za to, a nasi odmah "ko ce dati te pare za Merlina", eto ima ko ce