Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzavo, gdje si opet? Ni danas te nema! Nije te bilo ni juce, ni neki dan kad si nekom djetetu trebala! A koliko djece ce tebi Drzavo da pjeva ovih dana!!! A tebe drzavo njima nema!
Da li ste znali da se sljepilo i gluhilo može izlječit običnim postom (ili ne-jedenjem hrane)? Da li ste znali da je hrana uzrok 50% takvih invaliditeta? Ne može se izlječit ako je nastalo vanjskim uticajem (povreda, glasnoča...). U večine ljudi radi se o toksinima u očima i ušima i Herbert Shelton je uspješno izlječio za nekoliko dana takve invaliditete ljudima koji su decenijama bili slijepi i gluhi. Hrana se zaglavi ili se organ upali/natekne...
Ne mogu vjerovati kako si glup!
@asocialis A gdje se tebi zaglavilo pa je nastala rijec GLUHILO?