Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo i jest jedini nacin da se privuce publika, da polugola se izvrce po bini.
Djevojka odlično pjeva ne provaljuj se, pogledaj na linku. Scenski nastup je samo dodatak. https://www.youtube.com/watch?v=F4neLJQC1_E
@gooUser1645346510 Od kada se ovo krestanje zove pevanje??? Elementi Danteove komedije u besnom Orlandu,...😋🤣🤣🤣
Kae: ' odabrala više odjevnih kombinacija'.. mislis odabrala par gaca?! Odjevna kombinacija hahaha ko u pornicima.
ćao raja, vidim toliko mržnje u komentarima da ne mogu vjerovati. Dua Lipa radi iz petnih žila, a slatka k'o med. Ne zajeb.ajite ba više. Koja je gotiva ovaj Tour po Americi. Sve pune arene. Dama radi na dobrobit svih nas. Ne sviđa vam se njen rad, bavite se svojim izborom, a ovaj med medeni pustite na miru. Važi?:)
Glumi šiptarku, a g*zila bi se. Pa nemre to tako
Samo dupetom golim maši i bit ćeš primjećena ljubavi..
Dua mazi me na kruh umjesto ajvara molim te
Dua Lipa je kraljica!!!!!
A što se jednostavno ne pojebu na stejdžu?
Sodoma i gomora legalno odavno
Kreso bi je ko lipu u lipnju
Samo nek je gola. Fin primjer svim buducim curama.
Dobra šipca ;)
A sto ovu Srbi ne vole hahahaha...
Neznam da li bi drko il slusao
kazu uzima lovu, ma jbl vas lova, jel vi zivite zivot samo radi love, ganjas i trcis i na kraju ostane sve, treba imati malo obraza, karaktera, novac je samo da nam sluzi kroz zivot a ne da postane opsesija zbog koje bi uradili bilo sta da dodemo do paraa, opet onaj milioner ne zna sta ce od kesa pati od depresije, ode se vjesat.
Upravo tako,ljudi potrose citav zivot ganjajuci neke pare i onda kad ih nesto i imas skontas koliko si sebe zapostavio s druge strane...
sta zene rade od sebe, cudo nevideno
sta rec za ovo, legalna prostitucija