Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka joj je bosanka, znaci da se obratila publici na bosanskom jeziku :)
Ne kaže se džabe maternji. Ali klix bi najradije napisao Hrvatica a da je ukrala šta po svijetu onda bi veliki slovima pisali BOSANKA.
majka joj je pola Bosanka pola Albanka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosna je pola Balkana rodila!👍
Mi smo rasadniknza sve što valja, samo što ništa ne znamo sačuvati, sve nam drugi pokupiše.
Na maternjem staroevropskom bosanskom jeziku pozdravila Pulsku publiku- prijedlog za naslov clanka za rewrite ;)
Vuk Karadzic dodje u BiH i ukr ade nas jezik, te ga bez imalo stida nazva sr pskim. A sta ocekivati od lika koji je krao ikone po cr kvama i prodavao ih u Becu.
Treba organizirati koncert u Sarajevu, a ne da idemo na Prijovićku-u
Na kojem nasem jeziku? Vrlo je bitno odrediti nacionalnost tog jezika.
Mogla bi u zvezde granda, ima sve kvalifikacije...
Nemojte se čuditi ljudi, svi koji imamo bar zrno mozga u glavi znamo da je ovaj oglasnik Kliks Čovićev medij..
clanak o svjetskoj pjevacici a ovamo narod se raspravlja o jeziku na kojem je rekla 2 rijeci.. boze dragi, mi smo narod bez nade. hebao vas i hrvatski i bosanski ja sam eto rodjen u BiH, otac musliman, mama hrvatica i nikad ne kazem bosanski nego 'srpsko hrvatski' jer taj jezik govorim, kazem kafa npr ali ne ubacivam 'h' u svaku drugu rijec. znaci svaka zemlja u juznoj americi ima svoj jezik a ne spanjolski? bolivski, argentiski, meksicki.. WAKE THE FUCK UP
Ovi nasi poceli ko Srbi da njake "prica na bošnjackom/bosanskom" ... sta vam je ba?! Cura na NAŠEM, ovo pretvaranje srpski, hrvatski, bosanski mozete za glasanja ostavit. Sve je to NAŠ jezik !
Rekla je Ajmo ljudi. Dakle, na hrvatskom jeziku. Nije rekla Ajmo ba, raja.ili Ajmo bre, svete. Sve je dakle jasno. Najte kaj zameriti.
Šteta što se nije obratila na hrvatskom jeziku hehe
I moj dedo je iz Norveske, ime mu je Bengt Toresson.
U Sarajevu ce nastupiti Darko Rundek.
Dua lipa moj te pipa
Dua Lipa nosi krst, što znači da je prešla na katoličanstvo. Svoju vjeru je prodala zbog popularnosti, baš kao i Rita Ora. Bila mi je omiljena pjevačica, a nakon što sam je vidjela sa krstom (koncert na Time Squeru u NY), pala mi je u očima..
Ona je muslimanka a Rita Ora je Albanka katoličke veroispovesti. Nije majka Dus Lipe iz Bosne već baba po majčinoj liniji. Majka joj se prezivala Redža.
Na bošnjačkom im je progovorila, sigurno je da razumjeli nisu
A moj brate ilirski hahahah