Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takmicenje i stvoreno za ovakve ublehase. Prvi album im je bio andergeaund za ono vrijeme i ovo podneblje, a sve poslije je ko ovo sto sad napravi umjetna inteligencija ako joj uneses: gandza, biro, rakija, hocu da mi je bolje, ali nije, ne znam zasto... Pjevas o losoj drzavi i onda od nje uzmes grdne pare za upitan nastup.
dok je ona cura bila vokal ko nesto su i valjali
Ne bih se slozio da su svi takvi. Dubioza stvara o sebi sliku boraca za socijalnu pravdu, predvodnici nekog bunta, drustveno angazovani bend i onda se popi.aju na to sve postavsi jasno politicki angazovani. U tom smislu ne mozes porediti njih i Jalu ili nekog kome je otvoreno do para i popularnosti. Dzoni bi sad mogao dici milion eura za koncert, ali nece jer osjeca da se kosi sa njegovim vrijednostima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dubioza, slušao sam vas kad vas niko nije slušao i ovo vam sad ozbiljno kažem: prestanite sa ponižavanjem BiH da bi sebi stekli lajkove. Dubioza, slušao sam vas kad vas niko nije slušao i ovo vam sad ozbiljno kažem: prestanite sa ponižavanjem BiH da bi sebi stekli lajkove. Ne zaboravite odakle ste potekli da tu i ne potonete.
Jedini apsurdistan je ovaj 'bend'
do Nove Godine ste se i mogli prodavat, nakon debakla kod vatre.... providno
Mene su blokirali na instagramu zbog iskrenog komentara koji nikoga nije vrijeđao. Toliko o demokratiji i slobodi kojoj se ONI bore.
jaooo budala, gdje oni zive, cuj eurosong za njih da izadju sa brljom i pjevaju o novalicu
Pukli ste. Drogerasi. 350 milja za mog narkomana, trojka je galantna.. sa narodnim parama.
💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤
Odmah potpisano 🤠
Postaju naporni ista tematika
E i jesmo Apsurdistan kad ovi ublehasi uzmu skoro pola miliona maraka za sat vremena svojih nabrajalica i kuknjave za Novu Godinu.
Nekom je Apsurdistan rat, a ovima brat.
Debili
Pa zar ovo neko moze slusati i gledati. Ruglo.
Karinaši, uzeli duple pare za ono njesra
Bend tzv. Hajmo pljuvati po drzavi nije nam dobro hocemo bolje, i onda za sat vremena opljackas istu
poslije nove godine ove ljude ne gledam istim ocima, bruka